Ferielejlighed med spa, sauna og panoramaudsigt

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Bryggen 3, Bork Havn

- Sommerhusnr.: 35076
4 pers.
Antal personer
30 m.
Nærmeste strand
350 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

På Bryggen 3 ved Bork Havn finder du denne helt unikke ferielejlighed med panoramaudsigt ud over den lille lystbådehavn og Ringkøbing fjord. Ferielejligheden er bygget i lækre materialer, hvor der virkelig er tænkt på alt. Ferielejligheden er til 4 personer, som ønsker en ferie lidt ud over det sædvanlige. Her har I mulighed for at nyde masser af afslapning i udespa, spa og sauna.

Unik ferielejlighed med panoramaudsigt

På Bryggen 3 ved Bork Havn finder I denne ferielejlighed på 156m² med 2 soveværelser og et lækkert badeværelse, hvor der er både spa og sauna. I finder også en lækker stor terasse med udespa og udestue.

Ferielejligheden er lys og åben, og her har I mulighed for virkelig at nyde udsigten til lystbådehavnen, som ligger lige foran døren, samt Ringkøbing fjord. Også fra køkkenet kan du nyde den flotte udsigt, mens du laver mad over gaskomfuret. Der er åben forbindelse fra køkken og ind til stuen. Alle rum med undtagelse af badeværelse har laminatgulv, og i stuen er der gulvvarme.

Badeværelset er noget helt for sig selv. Det er bygget op i granit, og det har en dejlig stor bruseniche, en spa samt en sauna. På badeværelset er der også gulvvarme. 

Ferielejligheden kan varmes op med brændeovnen eller med varmepumpen, som om sommeren også kan bruges som aircondition.

Udeområde med udestue og terrasse

Terrassen på Bryggen 3 byder både på en udestue og en skøn terrasse. Fra terrassen får I god mulighed for at nyde den fantastiske udsigt. Skulle det regne, har I mulighed for at trække jer tilbage i udestuen, hvor I kan nyde jeres mad i tørvejr.

Havnemiljøet på Bork Havn

Ferielejligheden ligger i starten af den lille hyggelige gågade på Bryggen. Her finder I lidt blandede butikker, restauranter og caféer. Ved Bork Havn finder I også en købmand, hvor der sælges frisk morgenbrød hver dag, og I nemt og hurtigt kan få handlet til ferien. Ellers er der mulighed for at køre til Nr. Nebel, som ligger 12 km fra Bork havn, hvor der både er slagter og bager.

Har I aldrig prøvet at surfe, har I mulighed for at kaste jer ud i dette eventyr ved Bork Havn, som har sin egen surfstrand.

Det siger vores gæster om sommerhuset 35076

DE
D.
sagde , Deutschland

Eine traumhaft schönen und hochwertige Wohnung mit tollem Ausblick. Viel Platz auch in den Schlafzimmern super große Schränke. Durch die großen Fenster und Glasdach ist die Wohnung hell und freundlich und auch bei schlechten Wetter kann man es sich vor dem Kamin oder in der Sauna oder im Pool gemütlich machen. Wir waren mit unseren Kindern (12 +14) dort-sie waren begeistert.

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir haben uns super erholt
Die Ruhe und der Ausblick super

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr modern eingerichtet, sehr schöne Lage, toller Ausblick. Ideal für Pärchen. Da es sich um die gesamte obere Etage handelt, ist der Zugang nur über eine Wendeltreppe erreichbar.

Se flere anmeldelser


Soverum:2
Bolig-/Grundareal:156 / 420
Byggeår:2001

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, radio.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Trægulv med gulvarme i stue, trælaminat med gulvarme i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Bork Havn

Bork Havn er et populært ferieområde, som ligger ved Ringkøbing Fjord i den vestlige del af Danmark. Her bor du i en hyggelig og levende by med sin egen fjordhavn. Der er mulighed for at bade i fjorden fra stranden både nord og syd for havnen. Et Sommerhus i Bork Havn er samtidig et ideelt sted at holde ferie i, hvis du er til vandsport som fx vindsurfing, og er du til lystfiskeri, bor du mindre end en halv times kørsel fra naturskønne Skjern Å, hvor der er gode chancer for at fange en laks eller en ørred.

Beliggenhed og landskab: Når du holder ferie i Bork Havn, bor du i hyggelige omgivelser i et område, der er præget af sin beliggenhed ved Ringkøbing Fjord. Du bor samtidig tæt på fuglereservatet Tipperne og på Skjern Å, ligesom du kan komme til Vesterhavet på cirka 20 minutter i bil.

Indkøb og shopping: Der ligger en købmandsbutik i Bork Havn, som har et stort udvalg af dagligvarer, og hvad du ellers har brug for på din ferie. Der er også flere gode spisesteder og enkelte specialbutikker i byen. De nærmeste større byer er Nymindegab og Nørre Nebel.

Oplevelse og udflugtsmål:

Bork Vikingehavn
Fuglereservatet Tipperne (ca. 10 kilometer)
Blåbjerg Klitplantage (ca. 15 kilometer)
• Skaven Havn (ca. 15 kilometer)
• Skjern Å (ca. 20 kilometer)
Lyngvig Fyr (ca. 35 kilometer)

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport og lystfiskeri.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab. Det tager cirka ti minutter i bil at komme til hundeskoven fra Bork Havn. Der ligger også en hundeskov i Tarm og en ved Skjern Å, begge cirka 25 minutters kørsel fra Bork Havn.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...