Hyggeligt feriehus til 6 personer med sauna

3
2758
Gøgevej 24, Henne Strand - Søg på husnr. 40865

Dette hyggelige feriehus på Gøgevej 24 i Henne Strand ligger på en herlig naturgrund midt i klitlandskabet. Her bor I i gåafstand til både strand og centrum, og det velindrettede hus er udstyret med egen sauna. Også hundene er velkomne her.

Indbydende indretning og dejlig sauna

I dette hyggelige feriehus med plads til op til 6 personer kan hele familien – også hundene – komme med. Det store, lyse opholdsrum med stue, spiseafdeling og åbent køkken fungerer som husets hjerte, og her kan alle feriegæster samles til mange hyggelige feriestunder.

Huset er udstyret med to fine badeværelser, og fra det største har I adgang til jeres helt egen sauna. Her kan I rigtig slappe af og tanke kræfter efter en lang dag ude i den friske havluft.

I sofahjørnet kan I lade dagens sidste timer rinde ud på sofaen med en god bog eller en spændende film i fjernsynet – og selvfølgelig med den knitrende brændeovn i baggrunden til at sprede varme og god stemning.

Sommerdage på terrassen og udflugtsmål i nærheden

Fra stuen kommer I ud på den delvist overdækkede terrasse, der er udstyret med havemøbler såvel som grill. Her kan I sole jer i liggestolene og samles til et lækkert grillmåltid på en lun sommeraften, mens solen går ned bag klittoppene.

Her får I ikke kun en dejlig beliggenhed med god ro og fred, men I er også tæt på masser af udflugtsmål. Tag turen til stranden, som ligger kun 700 meter væk, eller besøg Henne Strands centrum, som byder på shopping, restauranter og softice.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:90
Renoveret / Byggeår:2012 / 1984

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (40 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, dvd.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, vaskemaskine, klinker i stue, varmepumpe, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill.

Henter data...

Se priser Sitemap
Søger...