Hyggeligt træsommerhus på uforstyrret klitgrund

3.5
icon
icon
icon
icon
2988
Tujavej 10, Henne Strand - Søg på husnr. 40954

Dette hyggelige træsommerhus på Tujavej 10 i Henne Strand har plads til 6 personer og byder på ferie for hele familien. Huset ligger fantastisk midt i klitterne, og kun få minutters gang fra både Vesterhavet og Henne Strand.

Ægte hygge på den jyske vestkyst

I dette velholdte og børnevenlige feriehus venter jer en lys og venlig atmosfære. Her er plads til 6 personer med sovepladser fordelt på 3 soveværelser. Badeværelset er udstyret med gulvvarme.

Den hyggelige opholdsstue med integreret køkken er husets midtpunkt. Her kan hele familien samles om madlavningen. Køkkenet er nyere og i god stand og råder også over en opvaskemaskine, så de huslige pligter hurtigt kan blive varetaget.

På de kølige feriedage sørger brændeovnen for dejlig varme og afslappende stemning.

Huset har 2 herlige terrasser, hvor både havemøbler og liggestole står klar på de skønne solskinsdage. Der er også en overdækket del, så I kan nyde de smukke omgivelser i stort set al slags vejr, og udsigten ud over klitlandskabet er bare fantastisk.

Til de små feriegæster står gyngestativet og sandkassen klar.

Shopping og badestrand i nærheden

I den livlige ferieby Henne Strand er der stort set hele året rundt liv og god stemning. De mange indkøbsmuligheden, de forskellige restauranter og de hyggelige gadecaféer er bestemt et besøg værd.

Den børnevenlige badestrand ligger kun 1000 meter fra huset, og den er et sandt paradis for både store og små. Her kan I gå lange ture langs vandkanten i det gode vejr, og på de stormende dage kan I se bølgerne danse i blæsten.

Alt i alt er huset helt ideelt til en afslappende familieferie på vestkysten.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:84 / 1.497
Renoveret / Byggeår:2007 / 1978

Køkken:

Køleskab m. frostboks, microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, vaskemaskine, barneseng, barnestol, tæppe i stue, varmepumpe, lukket terrasse, overdækket terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Se priser Sitemap
Søger...