6 pers.
Antal personer
2600 m.
Nærmeste strand
2300 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Her på Rævestien 4 er der både ude og inde rigtig god plads til hele familien og mulighed for en rigtig afslapningsferie. Murstenshuset rummer hele 4 soverum og 2 badeværelser og er således ikke kun ideelt til en dejlig familieferie med ture til stranden og i skoven og til masser af hygge på den store grund. Med 2 badeværelser og gode hyggekroge, kan svigerforældrene eller vennerne sagtens komme med på ferie.

Hygge pur med brændeovn inde og bålplads ude

Med 2 gode soveværelser og et badeværelse i hver sin ende af huset, det ene endda med walk-in-skab, kan I sagtens holde ferie og hygge med flere personer, uden at I forstyrrer hinanden. Ud over de to soveværelser med dobbeltsenge, er huset indrettet med et værelse med 2 enkeltsenge og, meget til børnenes glæde, er her også et rum med de klassiske køjesenge.

Brændeovnen og den murede skorsten er det eneste der adskiller den meget hyggelige pejsestuen med lædermøblerne fra det lyse og indbydende spisehjørne og det åbne køkken. Stuens store gulv-til-loft glaspartier ud mod den overdækkede terrasse forbinder desuden på fin vis inde- og ude miljøet med hinanden.

Skønne terrasser med læ og overdækkede arealer

Rævestien 4 har et dejligt stort terrasseområde med masser af privatliv og læ, skønne sol- og skyggehjørner. Efter en lang dag ved havet, med sol, sand og lyden af bølgerne mod stranden, kan I samles om bålstedet til hyggesnak. Måske skal der grilles et par skumfiduser, eller I sidder bare, kigger på ilden og nyder stemningen og aftenroen.  

Skov, strand og lynghede i Henne

I og omkring Henne har I mange muligheder for udendørsaktiviteter. Med Blåbjerg Plantage og Fiil Sø til nabo er her masser af smuk natur og der er kun omkring 3 km til Henne Strand, hvor der er rig mulighed for at shoppe og dertil mange gode spisesteder.

 

Det siger vores gæster om sommerhuset 41921

DE
D.
sagde , Stelle

Gemütliches, aber etwas abgerocktes Ferienhaus mit allem, was wir für unsere Erholung brauchen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist im Großen und Ganzen schön, gut gelegen, großer Garten. Leider waren die Spielgeräte wie Spielhaus und Schaukel schon sehr marode. Die Rutsche war schön abgebaut, weil bereits kaputt.
Wunderschön war die große, überdachte Terrasse. So konnte man sich bei Regen und Sturm trotzdem im Freien aufhalten. Das Haus an sich war teils schon etwas abgewöhnt. Vor allem das kleine Bad müsste mal renoviert werden. Aber trotz allem haben wir uns sehr wohl gefühlt.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus ist praktisch ausgestattet und sauber, das Grundstück sehr gut gepflegt, die beiden überdachten Terassen sind sehr gut, tolles HausSoverum:4
Bolig-/Grundareal:136 / 1.602
Byggeår:1976

Køkken:

Køleskab m. frostboks, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, DVD, radio.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barnestol, stengulv i stue, trælaminat stengulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Liggestole, Grill, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Henne Strand

Henne Strand ligger i naturskønne omgivelser ved Vesterhavet. I et af vores sommerhuse i Henne Strand kan du holde en ferie, hvor du er tæt på både strand, indkøbsmuligheder og spisesteder. Henne Strand er en populær og livlig ferieby, som har meget at tilbyde, uanset om ferien skal være aktiv eller afslappende. Badestranden ved Henne Strand er meget bred, og om sommeren er der livreddere til stede på stranden.

Beliggenhed og landskab: Landskabet ved Henne Strand bærer præg af dets placering tæt på vestkysten. Du bor samtidig tæt på Blåbjerg Klitplantage og Filsø, så der er masser af muligheder for at opleve den skønne vestjyske natur, når du holder ferie i Henne Strand.

Indkøb og shopping: Der er gode indkøbsmuligheder i Henne Strand. Foruden et supermarked finder du en lang række specialbutikker, spisesteder og iscaféer i byen. Vil du på en shoppetur af de helt store, kan du overveje at køre en tur til Esbjerg, som har Danmarks længste gågade med over 200 butikker. Det tager cirka tre kvarter at køre til Esbjerg fra Henne Strand.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, MTB & cykelture, badning, lystfiskeri, golf, fuglekiggeri og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er Nr. Nebel Hundeskov, som ligger godt ti minutters kørsel fra Henne Strand.  Hundeskoven i Nr. Nebel er fuldt indhegnet. Der ligger desuden en hundeskov ved Nymindegab og en hundeskov ved Oksbøl.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...