6 pers.
Antal personer
1500 m.
Nærmeste strand
600 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

I naturskønne omgivelser tæt på indkøbsmuligheder, finder I her på Aarrildsøvej 1 et enkelt og traditionelt sommerhus med plads til 6 personer. Ikke langt fra feriehuset venter de store åbne vidder og den fine sandstrand på at blive udforsket.

Enkel og hyggelig indretning – med plads til familiehygge

Feriehuset på Aarrildsøvej 1 har en enkel men hyggelig indretning med køkken, spisestue og opholdsrum i et, hvor der er plads til hele familien. Brug aftenerne foran Tv’et med en god film eller et brætspil omkring spisebordet. Her er der hygge for alle.

I forbindelse med stuen finder I også en udestue, med god plads omkring bordet. Sæt jer til rette med en god kop kaffe og nyd eftermiddags- og aftensolens stråler – udestuen og den tilstødende terrasse er nemlig sydvest vendt med udgang til den store grund.

Skøn grund nær Arrildsø med plads til leg

Arrildsøvej 1 har en skøn beliggenhed, det er sidste feriehusrække ud mod sø, enge og den store smukke Kalemærsk Hede. Grunden omkring sommerhuset byder på masser af plads at boltre sig på for store og små. Her er både en stor plæne med fodboldmål og sandkasse, og familiens hunde kan også her få løbet energien af sig.

Sommerhuset råder over 2 terrasser, hvoraf den ene er overdækket og den anden afskærmet. Her finder I både havemøbler, liggestole og grill, og I kan tilbringe mange hyggelige timer sammen i den friske luft.

Naturskønt område med indkøbsmuligheder og sandstrand                         

I umiddelbar nærhed af sommerhuset indbyder det store vidtstrakte hede landskab på lange gå- eller cykelture. Her kan I være heldige og støde på det en stor del af dyrevildtet i området. Området mod syd, mellem Blåvand og Vejers er naturbeskyttet område, hvor en af de største besætninger af råvildt har deres daglige gang.

I den anden retning finder I Vejers bymidte med indkøbsmuligheder, restauranter og skønne butikker. Der er også både minigolf og legeplads for de legesyge.

Her er der også nedkørsel til stranden, der især er praktisk for småbørnsfamilier eller de dårligt gående. Stranden i Vejers er bred, med fint sand – og er inddelt i 2 områder. Det nordlige område er forbeholdt forgængere hvor den sydlige del er forbehold biler.

Det siger vores gæster om sommerhuset 50093

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus liegt etwas abgelegen am Rand der Ortschaft Vejers. Aber es ist ruhig und es gibt wenig Verkehr. Die Küche sehr gut mit Geschirr und Küchenutensilien ausgestattet. Die Einrichtung ist schon teilweise etwas abgenutzt. Das Preis-Leistungs Verhältnis ist absolut OK !

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr gut erhaltenes Ferienhaus. Gemütlich eingerichteter Wohn- und Essbereich.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist etwas nostalgisch aber dennoch sehr gemütlich. Es gibt keine Extras wie Geschirrspüler oder Heizofen aber die Einfachheit des Hauses versetzt einen in eine kleine Zeitreis was für mich persönlich den Charakter des Hauses ausmacht.
Ein sehr schönes altes Ferienhaus!!!Soverum:4
Bolig-/Grundareal:91 / 2.312
Byggeår:1991

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), Microbølgeovn.

Stue:

Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, radio.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 3 Enkeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tæppe i stue, Tæppe i soveværelse, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse.

Henter data...

Værd at vide om Vejers Strand

Vejers Strand er et populært ferieområde i Vestjylland. Booker du et af vores sommerhuse i Vejers Strand har du mulighed for at holde en aktiv ferie og for at slappe af i naturskønne omgivelser. Der er masser af vandre- og cykelstier i området, og du bor i køreafstand til en række meget populære attraktioner. Tag fx en tur til oplevelsesmuseet Tirpitz, hvor du kan blive klogere på vestkystens historie og på Anden Verdenskrig, eller besøg Blåvandshuk Fyr, som byder på en helt fantastisk udsigt, hvis du bestiger de 170 trappetrin til toppen af fyret.

Beliggenhed og landskab: Vejers Strand ligger omkranset af store skov- og hedeområder ved Vesterhavet. Du bor i gåafstand til nogle af de bedste badestrande i Danmark, og du er samtidig tæt på flere naturperler, blandt andet Filsø, som er yngleplads for flere end 70 forskellige fuglearter.

Indkøb og shopping: Der findes to købmandsbutikker i Vejers, alternativt kan du tage til Oksbøl, som ligger cirka 10 kilometer fra Vejers Strand. Her er der flere store dagligvarebutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Blåvandshuk Fyr (ca. 8 kilometer)
  • Tirpitz (ca. 10 kilometer)
  • Blåvand Zoo (ca. 10 kilometer)
  • Filsø (ca. 10 kilometer)
  • Den tyske flygtningekirkegård (ca. 10 kilometer)
  • Gågaden i Esbjerg (ca. 35 kilometer)
  • Ribe (ca. 65 kilometer)
  • Ho bugt

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Oksbøl i Ål Plantage, som er en 19 hektar stor plantage. Hundeskoven er fuldt indhegnet, og der er gode parkeringsmuligheder.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...