Dejligt hus med wellness og lukket terrasse

5
3808
Lyngdalsvej 5, Vejers Strand - Søg på husnr. 50745

For enden af en lukket vej centralt i Vejers Strand ligger dette dejlige feriehus. Det er det perfekte hus til dig, der trænger til et lille pusterum. Her kan I slappe af, være nærværende og nyde de smukke omgivelser. Huset er flot indrettet, med alt i moderne udstyr. I vil ved ankomst straks kunne mærke den gode feriestemning.

Moderne køkken og bad med sauna og spa

Husets køkken er moderne og lyst, et vindue langs hele den ene side åbner for en dejlig udsigt. Klare linjer gør det nemt at holde rent og pænt. Stuen er perfekt til hygge med en bog og med den knitrende brændeovn tæt på. Moderne, smagfulde og behagelige møbler samt indretning præger hele huset. Huset har 4 værelser, 2 værelser med dejlige dobbeltsenge, 1 værelse med 2 enkeltsenge og 1 værelse med køjer. Her er rigeligt plads til den store familie, som gerne vil forkæle sig selv. Der er 2 badeværelser, hvoraf det ene har både spa og sauna, – det perfekte sted at afslutte dagen.

Lukket terrasse, gynger og sandkasse  

Fra den højtloftede stue med de store flotte vinduer er der udgang til en stor lukket terrasse med rigeligt plads til solslikkeri og lange grillaftener med hyggesnak. For de mindste feriegæster er der både sandkasse og gyngestativ, så de aldrig kommer til at kede sig.

Tæt på naturen

I Vejers er det ikke usædvanligt, at dyrene kommer helt tæt på huset. En dejlig naturoplevelse.

Vejers er et området som byder på gode cykelture og dejlige vandre ture. Et stisystem forbinder Vejers Strand med nærområdet. Perfekt, hvis du gerne vil ud at gå, løbe eller cykle en tur.

Tag roligt hunden med – huset tillader op til 2 hunde.

Lejes ikke ud til ungdomsgrupper.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:130
Renoveret / Byggeår:2017 / 1992

Køkken:

Køleskab m. frostboks, microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme), 1 gæstetoilet.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barneseng, barnestol, klinker i stue, træ laminat i soveværelse, lukket terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse.

Henter data...

Se priser Sitemap
Søger...