Smagfuldt sommerhus med spabad på indhegnet, ugeneret grund

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Dalen 16, Mosevrå

- Sommerhusnr.: 51066
6 pers.
Antal personer
6000 m.
Nærmeste strand
7000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

Godt skjult af skovens høje træer ligger denne perle af et sommerhus til 6 personer. Bo naturskønt og ugeneret i dette smagfulde feriehus, der blandt andet er indrettet med badeværelse med spabad. Terrassen er delvist overdækket, og hele den velholdte grund er indhegnet – helt ideelt til hundeejerne!

Smagfuld indretning med sans for detaljen, badeværelse med spabad

Trænger I til et pusterum fra hverdagen, så er Dalen 16 et godt bud på jeres feriedestination. Det flotte træhus er opført i 2017, og der er i den grad kælet for detaljen i den smagfulde indretning. De velafstemte farver og små pyntedetaljer skaber en personlig og afslappende atmosfære, så I straks vil falde til i jeres nye hjem for ferien.

Sommerhuset er indrettet med 3 gode soveværelser og rigelig skabsplads til alle jeres ferieklæder. Det ene soveværelse har endda egen indgang til et af husets 2 badeværelser – og herinde står også det lækre spabad klar til at give jer skønne wellnessoplevelser.

Køkkenalrum og stue ligger i åben forbindelse med hinanden, og midt i det hele står brændeovnen, som året rundt sørger for god varme og hyggelig feriestemning med sine knitrende flammer.

Fantastisk, ugeneret beliggenhed midt i naturen på indhegnet grund

Sommerhuset har en helt fantastisk beliggenhed i Mosevrå – helt ugeneret og omgivet af grøn natur og høje grantræer. Her er der altid fred og ro, og I bliver højst generet af lidt fuglesang fra trætoppene, mens I slapper af i solen.

Terrassen er delvist overdækket, så I kan nyde udsigten og den friske luft i al slags vejr, og måske er I heldige at spotte et rådyr eller to i løbet af ferien på den mere end 2.500 kvadratmeter store naturgrund. Den velholdte grund er indhegnet, så I uden problemer kan lade hunden udforske området.

Med gasgrillen kan I nemt og hurtigt tilberede en lækker feriemiddag i det fri, og måske skal der ristes skumfiduser til dessert?

Én ting er helt sikker: På Dalen 16 får I en velfortjent pause fra hverdagens strabadser sammen med dem, I holder af.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:102 / 2.545
Byggeår:2017

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, trælaminat i stue, trælaminat Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, redskabsrum, Indhegnet Grund.

Henter data...

Værd at vide om Vejers Strand

Vejers Strand er et populært ferieområde i Vestjylland. Booker du et af vores sommerhuse i Vejers Strand har du mulighed for at holde en aktiv ferie og for at slappe af i naturskønne omgivelser. Der er masser af vandre- og cykelstier i området, og du bor i køreafstand til en række meget populære attraktioner. Tag fx en tur til oplevelsesmuseet Tirpitz, hvor du kan blive klogere på vestkystens historie og på Anden Verdenskrig, eller besøg Blåvandshuk Fyr, som byder på en helt fantastisk udsigt, hvis du bestiger de 170 trappetrin til toppen af fyret.

Beliggenhed og landskab: Vejers Strand ligger omkranset af store skov- og hedeområder ved Vesterhavet. Du bor i gåafstand til nogle af de bedste badestrande i Danmark, og du er samtidig tæt på flere naturperler, blandt andet Filsø, som er yngleplads for flere end 70 forskellige fuglearter.

Indkøb og shopping: Der findes to købmandsbutikker i Vejers, alternativt kan du tage til Oksbøl, som ligger cirka 10 kilometer fra Vejers Strand. Her er der flere store dagligvarebutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Blåvandshuk Fyr (ca. 8 kilometer)
  • Tirpitz (ca. 10 kilometer)
  • Blåvand Zoo (ca. 10 kilometer)
  • Filsø (ca. 10 kilometer)
  • Den tyske flygtningekirkegård (ca. 10 kilometer)
  • Gågaden i Esbjerg (ca. 35 kilometer)
  • Ribe (ca. 65 kilometer)
  • Ho bugt

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Oksbøl i Ål Plantage, som er en 19 hektar stor plantage. Hundeskoven er fuldt indhegnet, og der er gode parkeringsmuligheder.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...