10 personers sommerhus med stor pool og sauna

3
icon
icon
icon

Kallesmærskvej 25, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60025
10 pers.
Antal personer
1500 m.
Nærmeste strand
500 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
ca. 21
Swimmingpool
4 pers.
Standvandspa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Gæsterne siger: icon icon

Skønt beliggende og topudstyret med pool og sauna står dette flotte sommerhus på Kallesmærskvej 25 klar til at byde jer velkommen til en dejlig feriestund langt væk fra den stressende hverdag.

Sauna og lækker indendørs pool

Er I på udkig efter et stort og rummeligt sommerhus, og lægger I vægt på den ekstra komfort og luksus? Så er der god grund til at kigge med her.

På de knap 200 m² er der plads til op til 10 personer, og her er der sørget for underholdning hele året rundt. Husets hjerte er det åbne stue- og køkkenområde, der råder over en stor sofa, brændeovn, fladskærms-TV, DVD-afspiller og alt andet, hvad man har brug for, når man skal slappe af.

Et absolut highlight: mens I fra sofaen kan se ud i haven gennem de store vinduer, har I fra spisebordet udsigt direkte til poolrummet – I kan altså nemt holde øje med børnene, der leger, mens I selv slapper af og nyder en kop kaffe eller en god bog. Spaen og saunaen hjælper endnu mere til, at I kan koble af og nyde feriefreden.

Efter en lang og dejlig feriedag, kan I lægge jer godt til rette og lade jer synke ned i de gode senge i de hyggelige soveværelser, og med 2 lækre badeværelser med gulvvarme slipper I også for morgenstress over lange toiletkøer.

Tæt på indkøb og strand

2.500 m² grundstykke, 1.500 m til stranden, 500 m til købmanden – endnu et kæmpe plus ved huset er den skønne beliggenhed. Til fods kan I både nå vandkanten eller skaffe nybagte rundstykker til morgenbordet.

Strand, klitter, hav, vind og sol – grundelementerne på den jyske vestkyst. Især stranden i Blåvand er værd at nævne, da den er en af Danmarks bedste sandstrande. Her er der rig mulighed for at få tiden til at gå med spadsereture langs vandkanten, beachvolley, drageflyvning, sandslotsbygning og meget mere.

Blandt de andre attraktioner i nærheden finder I både et bunkermuseum, Blåvand Zoo, en cykeludlejning, bowling og et aktivitetscenter.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60025

D.
sagde , Ikast

God indretning af huset. Dejlig pool og spa. Der kunne dog godt ønskes et overdækket terrasse, når vejret er lunefuld.Skøn område med kort afstand til indkøbs faciliteter og gode muligheder for cykelstier til strand.

D.
sagde , Vejle ø

Et dejligt hus hvor der er det man skal bruge for at få en god ferie i Danmark, spa og pool til regnvejrsdage og en perfekt terresse til solskinsdage, samt husets beliggenhed som var i stor fokus for vores familie
Huset ligger ca 500 meter fra byen hvilket gjorde vores ferie perfekt når der skulle shoppes
Yderligere var vi tæt på nogle af Danmarks bedste strande ved fyret og ved campingpladsen, ca 10 minutter på cykel til begge strande

D.
sagde , Danmark

Det er 4 gang vi har været i huset og vi har været godt tilfredse. Huset passer fint til os. Det er godt indrettet med værelserne fordelt i huset, så der kan tages hensyn til evt børn der skal tidlig i seng. Køkkenet er godt indrettetHuset ligger i rolige omgivelser og med gåafstand til byen og med naturen lige udenfor.

Se flere anmeldelser


Soverum:5
Bolig-/Grundareal:188 / 2.500
Byggeår:2006

Køkken:

Fryser (40 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, DVD.

Bad:

Standvandsspa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, klinker med gulvarme i stue, Tæppe i soveværelse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, sandkasse.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...