Stort poolhus til 12 personer med sauna, spa og bålsted

2.5
icon
icon
icon
6838
Kollemarken 37, Blåvand - Søg på husnr. 60037

Leder I efter det perfekte sted til en storstilet familieferie? Så er dette fede poolhus i Blåvand bestemt et godt bud! Det store feriehus rummer god plads til hele familien (endda også op til 2 hunde), og blandt de spændende faciliteter finder I både sauna, spabad, et udendørs bålsted og shelter. Her kommer I aldrig til at kede jer!

Badeferie hele året rundt og masser af wellness

De 170 kvadratmeter på Kollemarken 37 byder på en omfattende indretning, hvor der er tænkt på både de store og små feriegæster. Den hyggelige sommerhusstil vil straks sætte den rigtige stemning, og I vil falde godt til fra første øjeblik.

Her er der garanti for badeferie hele året rundt. Blandt husets mange highlights får I nemlig jeres helt eget poolrum med både swimmingpool, rutsjebane og et stort spabad. Så pak roligt badetøjet med – lige meget om det er sommer eller vinter.

Der er tænkt på alt det praktiske med både opvaskemaskine, vaskemaskine og 2 badeværelser, så I slipper for lange køer til toilettet.

Lækkert udendørsareal med bål og shelter

Den tilhørende grund byder på ikke mindre end 2.000 kvadratmeter med både terrasse og stor græsplæne. På terrassen står havemøbler klar, og grillen står under et overdækket stykke, så I kan stege røde bøffer i al slags vejr. Der er også et udekøkken under overdækningen.

Det store græsareal er et paradis for både store og små. Der er sat både gyngestativ og vippe op til de mindste feriegæster, og på de lune sommeraftener kan I tænde op i bålstedet og lave snobrød over ilden, mens mørket falder på. Har I lyst til en nat under stjernehimmelen, kan I overnatte i shelteret – et sikkert hit blandt børnene!

Beliggenheden på Kollemarken er rigtig skøn, og I bor i gåafstand til alt. På få minutter når I Blåvands hyggelige bymidte, som oser af charme hele året rundt. Den børnevenlige badestrand ligger også kun en rask gåtur væk, og den er et mekka for både store, små og firbenede feriegæster.Soverum:6
Bolig-/Grundareal:170 / 2.000
Renoveret / Byggeår:2008 / 1994

Køkken:

Køleskab, fryser (110 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

Standvandsspa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

6 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberinternet 100/100 Mbit, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, klinker og med gulvarme i stue, træ laminat i soveværelse, varmepumpe, lukket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Se priser Sitemap
Søger...