Hyggeligt stråtagshus med sauna kun 150 meter fra havet

3.5
icon
icon
icon
icon

Horns Rev 65, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60130
4 pers.
Antal personer
150 m.
Nærmeste strand
1500 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

I Blåvands naturskønne ferieområde, et stenkast fra det brusende Vesterhav, ligger dette hyggelige stråtagshus med plads til 4 personer. I vil straks føle jer velkomne i den lyse og venlige indretning, som blandt andet omfatter en sauna, og på den store, lukkede terrasse finder alle feriegæster nemt en plads i solen. Hundene er også hjerteligt velkomne her!

Idyllisk sommerhusferie med brændeovn og sauna

Det stråtækte murstenshus på Horns Rev 65 oser af ferieidyl med de lyngklædte klitter og den blå himmel i baggrunden, og her er der dømt hyggelig sommerferie for op til 4 personer (og 2 hunde).

Huset er hyggeligt indrettet med lyse træfarver og komfortable møbler, og i stuen finder I også den klassiske brændeovn, som til hver en tid vil sprede god stemning med dens knitrende flammer.

Fra badeværelset har I adgang til jeres helt egen sauna, som helt sikkert vil gøre de kolde vinterdage og sene ferieaftener rigtig skønne. Tank nye kræfter i varmen efter en lang dag i den friske havluft – eller efter en kølig gåtur i det frostklare vinterlandskab.

Stor, lukket terrasse og kun 150 meter til Vesterhavet

Rundt om huset går en stor, lukket terrasse, som er rigtig praktisk, hvis I har børn og hunde med. Her kan de frit få lov til at lege, mens I slænger jer i liggestolene eller nyder et glas koldt rosévin ved havebordet. Der er mere end god plads til, at hele familien (inklusiv de firbenede medlemmer) kan få en plads i solen.

Feriehuset har en helt fantastisk beliggenhed i det populære ferieområde Blåvand – kun 150 meter fra den hvide sandstrand! Kun få minutters gang afholder jer fra en frisk dukkert i Vesterhavet og et hav af imponerende naturoplevelser.

Også Blåvands hyggelige bymidte er inden for rækkevidde, og her er der flere gode indkøbsmuligheder, spændende forretninger og lækre spisesteder.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60130

DE
D.
sagde , Deutschland

Optimale Lage, blickgeschütztes Grundstück, gut ausgestattetes Haus. Sehr schöne, abgeschlossene und große Terrasse. Ideal für Hund/e.

DE
D.
sagde , Deutschland

Kleines, gemütliches Ferienhaus mit eingezäunter, 3seitiger Terrasse, perfekt für den Urlaub mit Hund. 5 Minuten zum Strand, ruhig gelegen und Blick zum Leuchtturm.
Gute Ausstattung z. B. Sonnenliegen, Waschmaschine, Grill, Musikanlage ect.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus strahlt eine gemütliche Atmosphäre aus. Es ist für 2 Personen perfekt. Für eine größere Familie ist das Badezimmer zu klein. Dann fehlt eine 2. Toilette.

Se flere anmeldelser


Soverum:2
Bolig-/Grundareal:89 / 2.683
Byggeår:1987

Køkken:

Køleskab, fryser (90 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum, garage.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...