Hundevenligt stråtagshus for enden af blind vej i Blåvand

3
icon
icon
icon

Ved Skoven 37, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60235
6 pers.
Antal personer
2200 m.
Nærmeste strand
1500 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Gæsterne siger: icon icon

Dette smukke stråtækte sommerhus i Blåvand ligger i fredfyldte omgivelser for enden af en blind vej i udkanten af en skov.
Der er plads til 6 personer i sommerhuset, og det er tilladt at have to hunde med på ferien, som her kan nydes i naturskønne og uforstyrrede omgivelser.

Der er masser af komfort i sommerhuset i form af både sauna, opvaskemaskine, vaskemaskine, tørretumbler og en varmepumpe. Rammerne er med andre ord ideelle til en ferie på den smukke jyske vestkyst.

Fantastisk beliggenhed og masser af komfort

Når du ankommer til sommerhuset, vil du forbløffes over den smukke beliggenhed.
Sommerhuset ligger omkranset af fyrretræer, og området bærer desuden præg af sin beliggenhed tæt på kysten med hede og engområder. Her vil du for alvor kunne nyde den skønne vestjyske natur i fred og ro.

Både udvendigt og indvendigt byder sommerhuset på masser af komfort. Der er brændeovn i stuen. Køkkenet har alt det nødvendige udstyr. Der er tre soveværelser og et dejligt badeværelse med sauna, hvor den kan stå på ren afslapning. Det hele er fordelt på 86 skønne kvadratmeter.

Et familievenligt sommerhus

Sommerhuset er særdeles velegnet til en ferie for hele familien, ligesom den er et godt valg for dig, der har en eller to hunde, som skal med på ferien. Sommerhuset er praktisk indrettet og med både opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler reduceres de huslige pligter til et minimum, så du i stedet kan bruge tiden på bare at slappe af og nyde din ferie.

I stuen finder du foruden den hyggelige brændeovn to dejlige sofaer og en behagelig lænestol.

Stor grund og natur så langt øjet rækker

Når du holder ferie på Ved Skoven 37 bor du på en grund, som er intet mindre end 5.000 kvadratmeter stor.
Så langt øjet rækker er du omgivet af smuk natur, så det er oplagt at tilbringe mange timer udendørs i den friske vestjyske luft.
Rundt om huset er der en dejlig og delvis overdækket terrasse med gode havemøbler, liggestole og en grill.

Bambi kan komme på besøg

Da du bor i umiddelbar nærhed af det store hedeområde Kallesmærsk Hede, kan du meget vel ved at få et hyggeligt besøg af områdets mange dyr. Det kan være hjorte, ræve, kaniner og flere andre arter. Der er også set havørne i området.
Blåvand er et af de mest attraktive ferieområder i Danmark. Her er du tæt på Vesterhavet, og du kan nyde godt af de mange aktiviteter, spisesteder og indkøbsmuligheder i byen. Der er også gode vandre- og cykelstier i området.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60235

D.
sagde , Aabenraa

Dejlig område, hyggeligt, som helhed var sommerhuset dejligt..Dejlig område, og stadig ikke så langt væk fra byen gå afstandSoverum:3
Bolig-/Grundareal:86 / 5.000
Renoveret / Byggeår:2010 / 1971

Køkken:

Køleskab, fryser (30 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), radio.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, klinker i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...