Dejligt sommerhus med brændeovn – kun 800 meter til stranden

3
icon
icon
icon

Lyngkrogen 3, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60322
6 pers.
Antal personer
800 m.
Nærmeste strand
300 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Ikke langt fra centrum af feriebyen Blåvand ligger dette dejlige sommerhus med brændeovn på Lyngkrogen 3. Feriehuset har plads til 6 personer og udgør et oplagt feriemål for familien. Sommerhuset har en god beliggenhed, hvor I kun har 800 meter til stranden og 300 meter til nærmeste indkøb.

Opholdsrum med brændeovn – 2 badeværelser

I feriehuset på Lyngkrogen 3 i Blåvand er rammerne sat for en ferie i familiens tegn. Det store opholdsrum, hvor køkken, stue og spiseafdeling er forenet, er det perfekte sted til mange dejlige og hyggelige feriestunder.

Gå sammen i køkkenet om madlavningen, saml jer om bordet til gode måltider og sjove spil, eller sæt jer godt til rette i sofaerne med en god film i tv’et. Brændeovnen knitrer i baggrunden og sætter prikken over i’et for feriestemningen.

Efter madlavningen skal I ikke bekymre jer om opvasken. Den klarer opvaskemaskinen selvfølgelig for jer. I har også praktiske faciliteter som vaskemaskine og tørretumbler. Sommerhuset har desuden en energivenlig varmepumpe, der sørger for gode temperaturer til lave omkostninger.

Sommerhuset er indrettet med 3 gode soveværelser, hvor I kan få jeres skønhedssøvn. 2 af soveværelserne er indrettet med dobbeltsenge, og det tredje soveværelse er indrettet med 2 enkeltsenge. Feriehuset har 2 badeværelser, så I behøver ikke at stå i kø om morgenen.

Stor terrasse

Sommerhuset har en stor terrasse, der er delvist overdækket. Der er god mulighed for at nyde solens stråler og varme på terrassen, hvor I kan finde jer til rette i havemøblerne. Vil I sidde i skygge, kan I rykke ind under den overdækkede del.

Til børnene er der både gynger og en sandkasse, som de kan få stor glæde af på ferien. Om aftenen kan I samles på terrassen til en lækker grillmiddag med gode bøffer og kolde drikkevarer. Efter middagen kan I gå en tur til stranden og opleve solnedgangen.

Kun 800 meter til stranden og Vesterhavet

Sommerhuset på Lyngkrogen 3 har en skøn beliggenhed. I bor tæt på centrum af Blåvand og har kun 300 meter til jeres nærmeste indkøbsmulighed. Derudover har I kun 800 meter til stranden og Vesterhavet, som er værd at besøge hele året rundt.

I Blåvand er der mange gode ferieoplevelser for hele familien. Et af de skønne udflugtspunkter er Blåvandshuk Fyr, som er Danmarks vestligste punkt. Fra toppen af fyret har I en fantastisk udsigt over landskabet og Vesterhavet.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60322

DE
D.
sagde , Deutschland

Die Einrichtung ist sehr wertig aber schon etwas in die Jahre gekommen aber sehr gepflegt. Von der Größe ist das Haus für einen größeren Familienurlaub oder 2 Familien sehr gut geeignet und durch die beiden Wohnzimmer und WC hat jeder seinen Rückzugsort und Privatsphäre. Das Haus ist sehr Familienfreundlich eingerichtet und viele Gesellschaftsspiele sind vorhanden. Rundum ein tolles Haus und war perfekt für unseren Herbsturlaub.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus würde ich immer wieder mieten. Es ist schön groß und hat ein schönes Grundstück.

DE
D.
sagde , Deutschland

Schönes Ferienhaus in super Lage. Der Strand sowie der Stadtkern sind in nur wenigen Gehminuten zu erreichen.
Das Grundstück ist schön gelegen und rundherum nicht einzusehen, so dass man sich wirklich toll erholen kann.
Dammwild und Hasen inbegriffen. Im Haus fehlt es an nichts, doch sind einige Möbel und Gebrauchsgegenstände veraltet und sollten mal durchgetauscht oder erneuert werden. Vom Geschirr wird man förmlich erschlagen. Wir haben die zwei Wochen mit 4 erwachsenen und zwei Kindern genossen.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:131 / 1.514
Renoveret / Byggeår:2010 / 1980

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler, DVD, radio.

Bad:

2 badeværelser.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...