Dejligt sommerhus til 3 personer – 550 meter til stranden

3
icon
icon
icon

Fyrvej 34B, Blåvand

- Sommerhusnr.: 60442
3 pers.
Antal personer
550 m.
Nærmeste strand
600 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Grøn strøm
Gæsterne siger: icon icon

Er I et par, der leder efter et sommerhus til jeres næste ferie, hvor I kan holde en pause fra hverdagen? Så bør I tage et kig på dette dejlige sommerhus på Fyrvej 34B i Blåvand. Sommerhuset har plads til 3 personer, og derfor er det et oplagt sted for et par at holde ferie. Feriehuset er desuden beliggende med kun 550 meter til stranden og Vesterhavet samt 600 meter til den nærmeste indkøbsmulighed.

Skøn ferie i hyggelig indretning

Sommerhuset på Fyrvej 34B inviterer jer inden for til en skøn ferie, der kommer til at foregå i den hyggelige indretning, som feriehuset rummer. I vil hurtigt finde jer godt tilpas her, når I først træder indenfor.

I det 37 kvadratmeter store feriehus udgør alrummet hjertet, hvor køkken, stue og spiseplads er forenet. I alrummet kan I lave lækker mad i køkkenet og spise det ved spisebordet eller spille spil mens brændeovnens knitren fuldender den hyggelige stemning.

Som feriedagen lakker mod enden, kan I søge mod sommerhusets soveværelse, der er indrettet med en dobbeltseng og et tv, hvor I kan se en film i sengen før i får jer en god nats søvn. Når I vågner næste morgen, slipper I for at fryse jeres tæer takket være gulvvarmen på badeværelset.

Nyd solen på terrassen

Udendørs byder sommerhuset på en terrasse, der er delvist overdækket, og som I kan tilbringe de solrige feriedage på. Her står der havemøbler og liggestole klar til jer, så I kan finde jer godt til rette, og bare kan slappe af i solen.

På terrassen har I desuden en gasgrill til rådighed, så I om aftenen kan tilberede en lækker middag med saftige bøffer. Til den lækre grillmiddag kan I nyde et godt glas vin, som afslutning på en dejlig feriedag i Blåvand.

Skøn beliggenhed kun 550 meter fra stranden

På jeres ferie i sommerhuset på Fyrvej 34B i Blåvand bor I på en skøn beliggenhed, og I har ikke langt til stranden og Vesterhavet herfra. Blot 550 meter adskiller jer fra de brede sandstrande og blå bølger, som er et besøg værd på alle tider af året.

Derudover bor I også tæt på centrum af den hyggelige ferieby Blåvand, der både byder på butikker, spisesteder og indkøbsmuligheder, og I har kun 600 meter til jeres nærmeste indkøbsmulighed fra jeres ferieadresse.

Det siger vores gæster om sommerhuset 60442

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Grundstück ist naturbelassen und gemütlich. Sehr ruhige Lage. Kuechenutensilien gut vorhanden.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein kleines Haus, in dem alles Wichtige vorhanden ist und gut funktioniert. Das naturbelassene Grundstück bietet mehrere gemütliche Sitz- und Liegeplätze in Sonne und Schatten. Es ist als Pfeifenstielgrundstück eingebettet in die Nachbarschaft anderer Ferienhäuser, von denen es durch Bewachsung oder Holzzäune abgeschirmt ist.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein gemütliches kleines Ferienhaus in geschützter Lage.

Se flere anmeldelser


Soverum:1
Bolig-/Grundareal:37 / 800
Renoveret / Byggeår:1995 / 1956

Køkken:

Køleskab m. frostboks.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, enkelte danske og tyske kanaler.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 1 Enkeltmands Sovesofa

Øvrige:

Fiberbredbånd, Trægulv i stue, Tæppe i soveværelse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill.

Henter data...

Værd at vide om Blåvand

Blåvand er med sin beliggenhed som det vestligste punkt i Danmark et særdeles populært feriemål. Holder du ferie i et af vores sommerhuse i Blåvand får du den skønne vestjyske natur kombineret med en lang række muligheder for at være aktiv. Der er to strande i Blåvand, en nord- og en sydstrand. Sydstranden ligger i læ af Horns Rev, hvilket gør stranden meget børnevenlig. Nordstranden er mere vild, og her frarådes det at bade, fordi strømmen er meget kraftig. Til gengæld er nordstranden perfekt til vandreture, og her er der gode muligheder for at finde rav på stranden.

Beliggenhed og landskab: Blåvand ligger i naturskønne omgivelser på den jyske vestkyst. Området bærer præg af at ligge tæt på Vesterhavet på den ene side og med Ho Bugt på den anden side. Der er også flere store skovområder i Blåvand med både vandre- og cykelstier.

Indkøb og shopping: Der er flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker i Blåvand. Du kan også overveje at køre en tur til Esbjerg, som er Danmarks femtestørste by. Her finder du Danmarks længste gågade med flere end 200 butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, fuglekiggeri, vandsport og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Blåvand Hundeskov er en fuldt indhegnet hundeskov, som ligger centralt i Blåvand. I hundeskoven finder du også en bålplads, en naturlegeplads samt et toilet.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...