Unikt aktivitetshus med sauna, spabad og havudsigt på Fanø

5
icon
icon
icon
icon
icon

Paradisvej 62, Rindby

- Sommerhusnr.: 72001
8 pers.
Antal personer
450 m.
Nærmeste strand
1100 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
4 pers.
Udendørs spa
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Opladning af elbil (medbring selv kabel/adapter)
Gæsterne siger: icon icon

På Paradisvej 62 på Fanø blot 450m fra stranden ligger dette spændende og lækre feriehus, som byder op til 8 personer velkommen til en uforglemmelig ferie på i alt 280 flot indrettede kvadratmeter med dertilhørende fantastisk udsigt over Fanøs fortryllende natur. Med sine 4 soveværelser og 2 badeværelser tilbyder feriehuset god plads til fx 2 familier eller 4 vennepar – og jeres firbenede familiemedlem er også hjerteligt velkommen! Huset byder desuden på både spabad, sauna, udebruser, udespa samt lademulighed til elbil.

Charmerende stråtækt sommerhus med komfort og havudsigt

Foruden den helt specielle byggestil og highlights som fx sauna, spabad, udebruser, varmepumpe, brændeovn mm. kan man ikke blive andet end forelsket i den fantastiske udsigt over Fanøs klitlandskab og Vesterhavet, som kan nydes på de mange skønne terrasser, altaner og hyggekroge.

Fra jeres ferieadresse på Paradisvej 62 kan I starte morgengåturen på en af de anlagte stier i nærheden af feriehuset og spadsere gennem klit- og hedelandskabet til stranden og Vesterhavet, som Fanø er kendt og elsket for.

De 4 soveværelser fordeler sig med 3 værelser i stueetagen og 1 på førstesalen, og der er ligeledes et badeværelse på hver etage, sauna og spabad i stueetagen. Dobbeltsengene måler 160×200 cm og alle soveværelser har egen udgang til terrasse/altan.

Køkken og stue med brændeovn er placeret på førstesalen, hvorfra der ligeledes er udgang til de skønneste altaner, hvor du kan byde hver eneste feriedag velkommen med en kop friskbrygget morgenkaffe, mens solen står op og bader klitlandskabet og Vesterhavet i lys.

Feriehuset er udstyret med luft-til-vand varmepumpe, som sørger for gulvvarme i hele huset. Dette er både energiebesparende, som sørger for lune fødder i vinterhalvåret.

Aktivitetsrum samt motionsrum

Udover de mange highlight på velnæs fronten har I også her et motionsrum til rådighed, samt aktivitetsrummet, der er udstyret med både billard, bordtennis og bordfodbold.

Her har I alle muligheder for at afholde en lille familieturnering indenfor de 3 discipliner – hvem ved – måske bliver det til en årlig tradition?

Adskillige altaner, terrasser og kun 450m til Vesterhavet!

Lad jer fortrylle af dette sommerhus’ helt unikke byggestil, komfortable og charmerede indretning samt de mange terrasser, der giver jer mulighed for at nyde udelivet i fulde drag, uanset vind og vejr. Både altaner og flere terrasser er nemlig delvist overdækkede og afskærmede, og så står der naturligvis havemøbler, solsenge og grill til rådighed. Som et særligt highlight finder I også her udespaen, hvor I kan tilbringe mange hyggelige stunder sammen. Læng jer tilbage med et glas kold vin, og nyd det varme vand under åben himmel.

Fra jeres feriehus på Fanø skal I blot tilbagelægge 450 meter før I står på den brede sandstand. Fanøs strand er noget helt specielt – gå fx en tur i vandkanten, som ved ebbe vel at mærke er længere væk end ved flod, og gå på skattejagt efter muslingeskaller og rav – også kendt som havets guld!

På stranden mellem Rindby og Sønderho på Fanø kan I køre i bil, hvilket er en ret speciel oplevelse – og for gæster med helt små børn eller gangbesværede en stor fordel. Fanø egner sig også rigtig godt til cykeludflugter gennem skov, plantage og langs vandet.

Det siger vores gæster om sommerhuset 72001

DE
D.
sagde , Deutschland

Tolles Ferienhaus, viel Platz, guter Komfort. Der Whirpool ist sehr sauber und lädt zum Entspannen ein.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus ist sehr gut eingerichtet. Auch der Whirlpool draußen ist eine tolle Abwechslung.
Die Außenanlage hat viele sonnige Ecken, aber auch windstille..

Es ist von allem leider zuviel..
Sonst ist es sehr schön.

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir haben das Ferienhaus mit zwei Familien bewohnt und sind mittelmäßig zufrieden. Für Gruppen mit älteren Kindern oder ohne Kinder würden wir das Haus empfehlen. Die Lage ist schön, das Haus hat einen tollen Schnitt. Allerdings ist das Haus sehr überladen zB mit Lampen und Küchenutensilien. Bei kleineren Kindern muss man daher ständig aufpassen, dass sie keine Deko kaputt machen, Bilder von der Wand holen oder Ähnliches.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:280 / 3.001
Renoveret / Byggeår:2021 / 2013

Køkken:

Køleskab, fryser (59 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Pejseindsats, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Billard, Bordtennis, Trægulv med gulvarme i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, Ladestik til el-bil, Udespa, Udebruser.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...