Eksklusivt feriehus i fantastiske omgivelser på Fanø

5.5
icon
icon
icon
icon
icon
icon

Hasidvej 28, Rindby

- Sommerhusnr.: 72003
8 pers.
Antal personer
50 m.
Nærmeste strand
450 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Er I på udkig efter et fantastisk feriehus, med en usammenlignelig beliggenhed og indretning, er dette huset for jer! Feriehuset på Hasidvej 28 er noget helt særligt. Det moderne og komfortabelt indrettede feriehus med panorama udsigt, ligger indlejret i klitlandskabet med kun 50 meter til stranden. De 151 m2 byder plads til 8 personer og er udstyret med komfort for både store og små.

Topmoderne design og indretning – kun et stenkast fra stranden!

Lad ferien starte på bedste vis i disse smukke omgivelser. Dette ikke-rygerferiehus er indrettet med stil, og den lækre og topmoderne indretning løber som en rød tråd gennem hele huset. Feriehusets moderne arkitektur, med forskellige niveauer, passer perfekt ind i det omkringliggende klitlandskab – og takket være de store panoramavinduer, er huset badet i naturligt lys, og byder på en uovertruffen udsigt! Sæt jer godt til rette og bliv fortryllet af solnedgangen, der forvandler himlen til et sandt mesterværk af farver.

Stuen og det veludstyrede køkken med spiseplads, danner de perfekte rammer om mange timer i hyggeligt samvær. Her er rigeligt med plads til madlavning, et slag kort eller en hyggelig aften foran fjernsynet. En gaspejs sørger for en hyggelig og hjemlig atmosfære, mens det moderne varmepumpeanlæg sørger for hyggelige temperaturer på en energibesparende måde.

Med 4 soverum – alle udstyrede med dobbeltsenge, er der godt med plads til den store familie eller vennepar. Her er også tænkt på velvære, da feriehuset er udstyret med såvel sauna som spabad. Her kan I rigtigt forkæle jer selv og jeres nærmeste – hvilket især er fantastisk efter en lang dag på stranden med sand mellem tæerne og bølgerne, der bryder i strandkanten.

Storslået beliggenhed i Rindby Strand – Fanø, øen i Vadehavet

Det største highlight ved feriehuset på Hasidvej 28, er helt klart beliggenheden og den imponerende udsigt. Små 50 meter adskiller jer fra Fanøs tilsyneladende endeløse sandstrand – en af de smukkeste strande i Danmark.

Det er ikke for ingenting, at Fanøs brede strand er så populær. Her er der god plads til drageflyvning eller til at flyve over stranden i strandsvævefly. Fanø er også kendt som et fantastisk sted at finde rav – så bliv ikke overrasket, hvis I selv er så heldige at finde et stykke af havets guld.

Glæd jer til en ferie uden lige – frihed, masser af plads, vind (og sand) i dit hår og en sans af lykke. Sådan skal en ferie være!

Det siger vores gæster om sommerhuset 72003

DE
D.
sagde , Deutschland

Super Lage, sehr modernes Haus und schön eingerichtet.
Top Aussicht mit Meerblick.

DE
D.
sagde , Deutschland

Herrlich lichtdurchflutetes modernes Haus mit phantastischem Blick auf die umliegende Dünenlandschaft und sogar auf Strand und Meer – wunderbare Stimmung bei jeder Wetterlage. Insbesondere die Sonnenuntergänge sind toll!
Sehr gut ausgestattet für 8 Personen, was Geschirr, Gläser usw. anbelangt, und mit diversen Sitz-/Liegegelegenheiten auf der großzügigen Terrasse rund ums Haus.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus erfüllt alle Wünsche. Die Lage und der Blick auf das Meer und die Dünenlandschaft sind unschlagbar.
Die Einrichtung ist sehr hochwertig, hell und es fehlt nichts. Selbst unsere eigene Küche ist nicht so top ausgestattet!
Die Bäder, Whirlpool und Sauna sind top gepflegt, groß und lassen keine Wünsche offen.Die Zimmer verfügen alle über einen smartTV, gemütliche, saubere Betten und anständige Matratzen. Die bodentiefen Fenster sorgen für eine tolle Sicht in die Natur und den Sonnenaufgang.Es gibt verschiedene Außenplätze mit hochwertigen Outdoormöbeln. Man kann der Sonne rund um das Haus folgen. Die Auflagen sind gepflegt und in großer Anzahl vorhanden. Ein großer Grill lässt keine Barbecuewünsche offen.
Wir hoffen sehr, dass wir noch einmal Zeit finden in dieses Haus zurückzukehren.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:151 / 1.031
Byggeår:2020

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, DVD, radio.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, klinker Trægulv med gulvarme i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, sandkasse, gynge, redskabsrum, Apple TV.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...