Klassisk feriehus til 6 personer på Fanø

3
icon
icon
icon

Slunden 125, Rindby

- Sommerhusnr.: 72007
6 pers.
Antal personer
50 m.
Nærmeste strand
1600 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Blot 50 meter fra det brusende Vesterhav, smukt indlejret i det omkringliggende klitlandskab, venter jer her på Slunden 125 et lille, men klassisk feriehus, der er perfekt til dig, der trænger til et pusterum fra dagligdagens trummerum. På feriehusets 85 m2 er der plads til op til 6 personer, og den nærliggende strand venter blot på et besøg fra jer.

Hyggeligt sommerhus, midt i klitterne blot 50 meter fra stranden

I dette hyggelige sommerhus får I de perfekte rammer for en ferie midt i skøn natur på Fanø, hvor fokus er på beliggenhed. Det klassisk indrettede feriehus rummer et køkkenalrum, hvor køkkenet indeholder de fornødenheder, I skal bruge for at tilberede måltider til resten af familien.

Det fine miks af stilarter fra 70’erne kombineret med de moderne strejf i indretningen gør, at charmen ved dette sommerhus, der er bygget i 1975, er nænsomt bevaret. Opholdsstuen med integreret køkken og spiseplads indeholder brændeovn, hvor I om aftenen kan læne jer tilbage og nyde varmen, mens den rolige knitren i baggrunden er med til at skabe den perfekte feriestemning. Udover brændeovnen, er der også en varmepumpe, som sørger for hurtig og energibesparende opvarmning.

Sommerhuset indeholder 3 soveværelser, hvor af 2 er indrettet med dobbeltsenge og det sidste med en køjeseng. Der er altså her plads til den lille familie eller vennepar, der er på jagt efter et sted, hvor de kan trække sig tilbage og være ét med naturen.

Uovertruffen beliggenhed, kun 50 meter fra Vesterhavet

Fra opholdsrummet har I adgang til den lille, delvist overdækkede, vestvendte terrasse, hvor I især på varme sommerdage kan finde et skyggefuldt sted. På terrassen har I både havemøbler, solvogne og en grill til rådighed, så I kan nyde aftenerne på terrassen med lækkerier fra grillen.

Beliggenheden for dette feriehus på Slunden 125 er fantastisk! Godt gemt i de omkringliggende klitter, kun et stenkast fra Vesterhavets blå bølger. Fra feriehusets sydvendte terrasse kan I nyde solens stråler og den friske salte luft, mens fuglene kvidrer højt på himlen. Nyd jeres morgenmad på terrassen, efterfulgt af en lille gåtur på stien op på klitten, hvorfra I kan nyde udsigten over området. Klitlandskab så langt øjet rækker – velvære for sjælen!

Dette sommerhus er ikke velegnet til gangbesværede, da det ikke er muligt at køre helt op til feriehuset. Bilen parkeres på det lille parkeringsområde, hvorefter adgang til feriehuset følger via en lille trappe og en lille sti.

Uendelig sandstrand og blå bølger så langt øjet rækker

Blot 50 meter fra feriehuset ligger Fanøs populære, brede Rindby Strand. Stranden er utrolig børnevenlig, da der ofte er lavvande om sommeren. Stranden egner sig også perfekt til udendørs aktiviteter som windsurfing, drageflyvning og løbeture, såvel som ravsamling, sandslotte byggeri mv. Stranden er delvis tilgængelig i bil, men der er også god plads til cyklister, sandsejlere og fodgængere.

Øen Fanø ligger midt i Vadehavet, hvilket betyder, at den umiddelbare adgang til vandet er afhængig af tidevandet. Lange gå- eller cykelture på tværs af øen er en vidunderlig måde at koble af fra hverdagen og samle ny energi.

Det siger vores gæster om sommerhuset 72007

DE
D.
sagde , Stelle-Ashausen

Unser Ferienhaus war für unsere Bedürfnisse perfekt, der direkte Zugang zum Strand und die Lage unübertroffen. Das Haus liegt in einer Senke inmitten der Dünen von Fanoe und ist von keiner Seite wirklich einsehbar, wenn man von Rehen und Hasen absieht, die ab und zu vorbeischauen.
Es ist mit allem ausgestattet, was einen Aufenthalt "wie zu Hause" ermöglichte. Uns fiel auf, dass das Haus sehr kinderfreundlich ausgestattet ist, von der Bettdecke bis zu einem reichhaltigen Angebot an Spielzeug und Besteck/Tassen und Teller war alles vorhanden. Auch der Fön für die Dame und ein Aufladekabel für die elektrische Zahnbürste fehlten nicht.

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir fühlten uns in diesem Haus gleich wohl, es hat eine persönliche Note gehabt. Die Einrichtung ist gepflegt, genug Platz für die eigenen Sachen ist vorhanden. Egal ob in den Küchenschränken oder Kleiderschränken. Einfach nett, würden es wieder nehmen.Das Haus steht in den Dünen, besser geht es nicht. Von der Terrasse aus sind Fuchs und Hase zu beobachten. Der Weg ans Meer ist noch ein Stück zu gehen. Es ist eben die Nordsee. Coole Ecke.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein typisch dänisches Ferienhaus mitten in den Dünen. Die Ausstattung lässt keine Wünsche offen und für Kinder ist es ein Paradies in den Dünen zu spielen. Man merkt an der Einrichtung, dass das Haus den Besitzern am Herzen liegt.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:85 / 2.833
Renoveret / Byggeår:2004 / 1975

Køkken:

Køleskab m. frostboks.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, klinker i stue, stengulv i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Gasgrill, Apple TV.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...