Skønt sommerhus med udespa og udesauna på i Rindby på Fanø

5.5
icon
icon
icon
icon
icon
icon

Helmvej 3, Rindby

- Sommerhusnr.: 72025
8 pers.
Antal personer
75 m.
Nærmeste strand
400 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
5 pers.
Udendørs spa
Udesauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Kun 75 meter fra stranden står dette skønne sommerhus på Helmvej 3 i Rindby på Fanø klar til en ferie for op til 8 personer. I feriehuset, der blev bygget i 2021, vil I opleve en moderne, lys og indbydende indretning, og udendørs venter jer både en udesauna, udespa og udebruser.

Dejligt udeområde med udesauna, udespa og udebruser

Flere af feriehusets højdepunkter finder I på udeområdet. Her står der først og fremmest en dejlige udespa klar til jer, som I kan sætte jer til rette i og lade jer forkæle af afslapning i det boblende vand under åben himmel. Inden I sætter jer i udespaen, kan I skylle jer under udebruseren.

Udover udespaen venter jer også en skøn udesauna, der inviterer til afslappende stunder i den dejlige varme. Har I været en tur ved den nærliggende strand, kan I også smutte en tur i saunaen for at få varmen igen.

På sommerhusets udeområde har I også en skøn, delvist overdækket terrasse, som er det oplagte sted at tilbringe de solrige feriedage. Her kan I finde jer til rette i havemøbler og liggestole på et godt solspot. Alt imens kan børnene lege i haven, hvor der er et gyngestativ til dem.

Som aftenen efterhånden nærmer sig, kan I tænde op i grillen og stege nogle lækre bøffer som afslutning på en dejlig feriedag.

Moderne, lys og indbydende indretning

I sommerhuset på Helmvej 3 i Rindby på Fanø, der er bygget i 2021, træder I ind i en moderne, lys og indbydende indretning. Her vil I uden tvivl hurtigt vil føle jer godt til rette.

Alrummet, det forener køkken, stue og spiseplads, vil blive jeres store indendørs samlingspunkt, hvor hele ferieflokken kan tilbringe mange hyggelige feriestunder sammen. Om der er madlavning, spil eller film på programmet, sørger brændeovnen for at fuldende feriestemningen med sin knitren. I alrummet har I desuden gulvvarme, så I ikke fryser tæerne.

Når dagens sidste energi er ved at være brugt, og det er tid til at samle ny energi, kan I søge mod sommerhusets 4 soveværelser, der er indrettet med i alt 3 dobbeltsenge og 2 enkeltsenge. Derudover er der en hems med ekstra sovepladser, som børnene helt sikkert vil elske.

Når I står op om morgenen, skal I ikke bekymre jer om kø til badeværelset. Sommerhuset byder nemlig på hele 2 badeværelser. Begge badeværelser er desuden udstyret med gulvvarme, så I heller ikke kommer til at fryse fødderne.

75 meter til stranden

Fra sommerhuset på Helmvej 3 har I blot 75 meter til stranden, der inviterer til lange gåture, drageflyvning og meget mere. I har desuden blot 400 meter til jeres nærmeste indkøbsmulighed fra feriehuset.

Når I skal på ferie på Fanø, skal I først med færgen fra Esbjerg, som på blot 12 minutter bringer jer frem til Fanø.

 

NB* Udebruseren kan kun benyttes i sommerhalvåret.

Det siger vores gæster om sommerhuset 72025

DE
D.
sagde , Deutschland

Tolles Haus, tolle nder bisheriger Favorit. Super Ausstattung, einfach zum wohlfühlen!

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Haus hat uns absolut von sich überzeugt. Die (hochwertige) Ausstattung der Küche ist top, uns fehlte es wirklich an nichts.
Die Innenausstattung ist sehr harmonisch aufeinander abgestimmt und sorgt für absolut hyggeliges Urlaubsfeeling (von der Lage des Hauses und dem Interieur her, hätte es auch ein kleines Beachhouse in den Hamptons sein können

DE
D.
sagde , Deutschland

Wunderschönes, stilvolles, sauberes Ferienhaus mit voller Ausstattung, wir haben uns äußerst wohl gefühlt. Die Lage in den Dünen ist wunderbar, mit Esmark hat alles prima funktioniert. 10/10!

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:123 / 819
Byggeår:2021

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge, 2 Sovepladser Hems

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Udesauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat med gulvarme i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge, Apple TV, Chromecast, Udespa, Udebruser.

Henter data...

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...