Velindrettet feriehus gunstigt beliggende nær stranden

3.5
icon
icon
icon
icon
Julianevej 140, Bjerregård - Søg på husnr. B2430

Et velholdt og hyggeligt feriehus, gunstigt beliggende nær stranden (150m) og med fin udsigt til klitterne i den storslåede vestjyske natur. Huset har en stor afskærmet terrasse og er særdeles velindrettet for familien på op til 5 personer.

Lyst og hyggeligt feriehus

Særdeles velindrettet feriehus med et funktionelt køkken i åben forbindelse med stuen, hvor spiseafdeling og opholdsafdeling er hyggeligt og personligt møbleret. Den gode brændeovn og TV, stereoanlæg samt det gratis trådløse internet indbyder til afslappende stunder når ferietiden skal nydes indendørs.

Gunstigt beliggende nær stranden

Huset er beliggende kun ca. 150 m fra stranden og med en fremragende udsigt til de store klitter. Den store afskærmede, delvist overdækkede og velmøblerede terrasse er det helt rette sted at nyde solen og den friske luft på Holmsland Klit mellem hav og fjord. Udflugterne i området går naturligvis til Hvide Sande med de mange aktivitets- og oplevelsesmuligheder, blandt andet lystfiskeri, surfing og anden vandsport.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:65 / 1.200
Renoveret / Byggeår:2003 / 1985

Køkken:

Køleskab, fryser (50 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Enkeltseng

Øvrige:

Vaskemaskine, trægulv i stue, trægulv i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, havemøbler, liggestole, grill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Blåbjerg Klitplantage
  • Skinnecykling mellem Nr. Nebel og Nymindegab
  • Cykelsti fra Nymindegab over Hvide Sande til Søndervig
  • Vinterleje Havn
  • Abelines Gård
  • Fuglereservatet Tipperne (ca. 15 kilometer)
  • Skjern Å (ca. 35 kilometer)

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser

Cvr: 26257409

SitemapPersondata- og cookiepolitik
Søger...