Familieferie i velholdt feriehus med lukkede terrasser

3.5
icon
icon
icon
icon

Rauhesvej 25, Bjerregård

- Sommerhusnr.: B2447
7 pers.
Antal personer
500 m.
Nærmeste strand
800 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Her kan I holde en skøn familieferie i meget velholdt feriehus med lys og moderne indretning. Sommerhuset er omgivet af en stor, møbleret, lukket terasse, hvor du altid finder en dejlig lækrog. For småbørn er der gyngestativ og sandkasse. Feriehuset har 4 gode soveværelser til i alt 7 personer. Desuden er I meget velkomne til at tage op til 2 hunde med i sommerhuset.

Familieferie i skønt feriehus

Den store og lyse stue er gedigent og elegant møbleret og adskillelsen mellem det veludstyrede køkken og stue er forsynet med høje stole, så kokken altid kan være i kontakt med den øvrige familie. Her er TV, DVD, CD-radio samt gratis trådløst internet, så I kan hygge jer i stuen, mens I mærker varmen fra den knitrende brændeovn.

Sommerhuset har 2 badeværelser med bruser og gulvvarme, og der er 4 komfortable soveværelser til 7 personer. Der er 3 soveværelser med dobbeltsenge, mens det sidste værelse er indrettet med en enkeltseng.

Gode lukkede terrasser

Rundt om feriehuset findes virkelig gode, lukkede terrasser – gunstigt for familien med småbørn – hvor der altid kan findes en god lækrog.Til familiens yngste er der både sandkasse og gyngestativ på naturgrunden, så de kan hygge sig med sjov og leg, mens I nyder et glas rødvin til madlavningen på sommerhusets grill.

Beliggenheden nær strand og store hedearealer er meget fin for bade- eller traveture og egnen på Holmsland Klit mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord er helt oplagt til både naturoplevelser, samt omfattende aktivitets- og oplevelsestilbud f. eks. i den aktive fisker- og handelsby Hvide Sande.

Det siger vores gæster om sommerhuset B2447

DE
D.
sagde , Deutschland

Großes Ferienhaus mit einem großen Wohnbereich. Die Küche ist mit allen erforderlichen Geräten und ausreichender Anzahl an Geschirr und Besteck ausgestattet. Die Terrassen sind geschlossen, so dass dort auch Hunde frei herumlaufen können. Das Grundstück ist überschaubar und der Abstand zum Nachbarn gering, aber nicht störend.

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein sehr tolles Haus was eine gute Lage hat , viel Platz für die angegebene Personenzahl und Hund, die Küche könnte etwas geräumiger sein,

DE
D.
sagde , Hörstel

Alles super sauber sehr zu empfehlen! Würde es wieder nehmen!

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:104 / 1.302
Renoveret / Byggeår:2005 / 1973

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 1 Enkeltseng

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Tørretumbler, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Havemøbler, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...