Velholdt feriehus tæt på stranden i Vestjylland

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Bjerregårdsvej 354, Bjerregård

- Sommerhusnr.: B2509
6 pers.
Antal personer
250 m.
Nærmeste strand
1200 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
2 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

Dette flotte og velholdte feriehus ligger på Bjerregårdsvej 354 med skøn beliggenhed tæt på stranden og direkte ud til store fredede hedearealer. Sommerhuset byder på både spa, sauna og gratis trådløst internet, samt hyggelig brændeovn, der alt sammen bidrager til en afslappet feriestemning. Her er der plads til hele familien med sovepladser til 6 personer, og jeres firbenede familiemedlem er hjerteligt velkommen.

Særdeles velholdt feriehus

Centralt i feriehuset ligger den store stue, hvor der er åben adgang til det moderne og funktionelle køkken med opvaskemaskine. Den elegante møblering i både spise- og opholdsafdelingen giver sammen med det eminente lysindfald et meget indbydende indtryk. Her kan virkelig slappes af på ferien med ild i brændeovnen og udsigt over de smukke hedearealer. Sommerhuset har en afstressende whirlpool og sauna i det lyse badeværelse og 3 gode soveværelser – 2 med dobbelt- og 1 med enkeltsenge. Underholdningen er sikret i sommerhuset med en JBL trådløs højtaler og et smart-TV og alle dets tilhørende muligheder.

Tæt på stranden i Vestjylland

Feriehuset har en fantastisk beliggenhed med kun ca. 250 m til den fine strand i Bjerregaard i Vestjylland og direkte ud til et meget stort, fredet, hedeareal, hvor man virkelig får indtryk af den storslåede natur med fugleliv og fred og ro til den afstressende ferie. Solen og den friske havluft kan nydes ganske ugeneret på de fine læfyldte og delvist overdækkede terrasser mod syd og vest. Begge er godt møblerede og inviterer til en rolig stund, og ellers hører en travetur med familiens hund til stranden eller på heden naturligt med til feriefornøjelserne.



Soverum:3
Bolig-/Grundareal:77 / 1.200
Byggeår:2003

Køkken:

Køleskab, fryser (40 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Trægulv i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...