Hyggeligt sommerhus med stråtag på stor naturgrund

3
icon
icon
icon

Nymandsbjerg 18, Bjerregård

- Sommerhusnr.: B2824
5 pers.
Antal personer
900 m.
Nærmeste strand
2500 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Et rigtig dejligt sommerhus med stråtag skønt beliggende på en stor naturgrund med lyng og marehalm. Sommerhuset er i 2 plan og har en dejlig altan på 1. salen samt en dejlig lukket terrasse. Det er tilladt at medbringe 2 hunde i dette sommerhuset.

Hyggeligt sommerhus med stråtag

Et rigtig godt sommerhus til 5 personer. Husets 3 soveværelser er alle placeret på 1. salen. 2 af værelserne er med dobbeltseng og det sidste med en enkeltseng. I stueetagen er der køkken, stue – og et lille fint badeværelse med gulvvarme, renoveret i 2020. Køkkenet er veludstyret med bl.a. mikroovn og en lille fryser. I stuen finder I både TV med parabol, radio med CD-afspiller samt en hyggelig brændeovn. Der er trælaminat, lyse vægge og loft med synlige bjælker. Badeværelset er med bruseniche. Derudover hører der en vaskemaskine til dette sommerhus.

Dejlig terrasse mod syd

Mod syd er der en god terrasse, og det er det ideelle sted at opholde sig på lange sommerdage og -aftener. Her finder I naturligvis havemøbler, liggestole og grill. Mod nord er terrassen lukket, her kan I lade hundene gå løs. Den skønne naturgrund består af græs, marehalm og lyng. Der er 900 m til Vesterhavet og den dejlige strand. Der er masser af mulighed for gode lange traveture i det smukke fredede naturområde tæt ved sommerhuset.

Det siger vores gæster om sommerhuset B2824

D.
sagde , Borup

Indbydende sommerhus med et særligt udtryk af strand og natur, som medvirker til en god atmosfære. Der er de ting man skal bruge når der skal laves mad, hygge og sove.
Haven og terrassen er perfekt til hunde, da der er lukket af på begge sider af huset. Huset ligger godt i forhold til stranden og hvis man skal ud og køre, ligger vejen lige bag ved lyngen. Alt i alt et super dejligt sted.

D.
sagde , Haslev

Helt klart en anbefaling til andre som overvejer og tag dertil, rigtig smukke omgivelser, kort til stranden. Generelt et rigtig flot sted.

D.
sagde , Danmark

Hyggeligt mindre sommerhus med masser af personlighed.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:72 / 3.300
Byggeår:1972

Køkken:

Køleskab, fryser (39 L), Microbølgeovn.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Enkeltseng

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Bjerregård

Når du holder ferie i et Sommerhus i Bjerregård, bor du i rolige omgivelser midt i naturen, ganske tæt på de skønne badestrande ved Vesterhavet. Området byder på et rigt dyreliv, og du har mindre end tyve minutters kørsel til Tipperne, som er en af de vigtigste og mest imponerende rastepladser for trækfugle i Danmark. Du er samtidig tæt på den hyggelige fiskeriby Hvide Sande, som blandt andet er kendt for sine charmerende og forskelligartede havnemiljøer.

Beliggenhed og landskab: Bjerregård ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Der er en skøn badestrand ved Bjerregård, og den sydlige del af Bjerregård består af store uberørte hede- og klitarealer. Her kan du være heldig at se både rådyr, harer, firben og ræve.

Indkøb og shopping: Der er en købmand i Bjerregård, hvor du kan købe dagligvarer og friskbagt morgenbrød året rundt. Der er 7 kilometer til Nymindegab og 15 kilometer til Hvide Sande, hvor du finder
et stort udvalg af butikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...