Hyggeligt sommerhus med stråtag på stor naturgrund

3
1668
Nymandsbjerg 18, Bjerregård Nord - Søg på husnr. B2824

Et rigtig dejligt sommerhus med stråtag skønt beliggende på en stor naturgrund med lyng og marehalm. Sommerhuset er i 2 plan og har en dejlig altan på 1. salen samt en dejlig lukket terrasse. Det er tilladt at medbringe 2 hunde i dette sommerhuset.

Hyggeligt sommerhus med stråtag

Et rigtig godt sommerhus til 5 personer. Husets 3 soveværelser er alle placeret på 1. salen. 2 af værelserne er med dobbeltseng og det sidste med en enkeltseng. I stueetagen er der køkken, badeværelse og stue. Køkkenet er veludstyret med bl.a. mikroovn og en lille fryser. I stuen finder I både TV med parabol, radio med CD-afspiller samt en hyggelig brændeovn. Der er trælaminat, lyse vægge og loft med synlige bjælker. Badeværelset er med bruseniche. Derudover hører der en vaskemaskine til dette sommerhus.

Dejlig terrasse mod syd

Mod syd er der en god terrasse, og det er det ideelle sted at opholde sig på lange sommerdage og -aftener. Her finder I naturligvis havemøbler, liggestole og grill. Mod nord er terrassen lukket, her kan I lade hundene gå løs. Den skønne naturgrund består af græs, marehalm og lyng. Der er 900 m til Vesterhavet og den dejlige strand. Der er masser af mulighed for gode lange traveture i det smukke fredede naturområde tæt ved sommerhuset.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:72 / 3.300
Byggeår:1972

Køkken:

Køleskab, fryser (39 L), microbølgeovn.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), dvd, radio m/cd-afspiller.

Øvrige:

Gratis trådløs adsl internet, vaskemaskine, træ laminat i stue, tæppe i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, havemøbler, liggestole, grill, redskabsrum.

Henter data...

Se priser Sitemap
Søger...