Hyggeligt sommerhus med sauna & udsigt på klitterne

3
icon
icon
icon
2268
Skodbjergevej 11, Skodbjerge - Søg på husnr. C3072

Hyggeligt sommerhus med med herlig beliggenhed på en klitgrund i Skodbjerge. Huset har fine læfyldte og helt uforstyrrede terrasser og du får masser af komfort til prisen, bl.a sauna, opvaskemaskine og vaskemaskine.

Hyggeligt sommerhus med sauna

Her får man alt, hvad man behøver for at holde en dejlig ferie. Huset har plads til 6 personer i 3 soveværelser. 1 af værelserne er med dobbeltseng og 2 værelser med hver 2 senge. Lille pænt badeværelse med gulvvarme og adgang til sauna. Nyere køkken med opvaskemaskine og fryser i åben forbindelse med stue. I stuen har du fra de store panoramavinduer fin udsigt over området. Stuen er praktisk møbleret og har en god brændeovn. Lille entré med vaskemaskine. Carport.

Dejlig beliggenhed i Skodbjerge

I Skodbjerge er der god plads mellem sommerhusene og et smukt kuperet terræn. Huset her ligger på en virkelig fin naturgrund, lidt hævet over resten af området, men med naturlig afskærmning mod syd og vest. Her er gode terrasser rundt om huset og i den lille gårdsplads mellem huset og carporten er der næsten altid læ. Terrassen har havemøbler, liggestole og grill.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:90 / 2.690
Renoveret / Byggeår:2003 / 1980

Køkken:

Køleskab, fryser (10 L), opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barneseng, barnestol, træ laminat i stue, træ laminat i soveværelse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, gynge, redskabsrum, carport.

Henter data...

Se priser Sitemap
Søger...