Bare 10 km fra Hvide Sandes bymidte ligger dette lille sommerhus på Baunebjergvej i Haurvig. Den hyggelige A-hus ligger i et meget roligt ferieområde på en dejlig kuperet naturgrund. Hus er et godt valg for dig, der gerne vil bo enkelt og billigt og i den smukke natur ved vestkysten.

Feriehus med stor terrasse i rolige omgivelser

Feriehuset er enkelt og personligt indrettet. De seks sovepladser er fordelt på tre værelser, hvoraf det ene er en hems, placeret over køkkenet. Hemsen er perfekt til familiens teenagere, som med hemsen får deres helt eget “helle” i huset, hvor de kan være alene men stadig være tæt på familien.

Stor sydvendt terrasser

Fra stue- og opholdsrummet er der udgang til huset store terrasse. Den sydvendte terrasse er afskærmet af et træstakit, som sørger for, at I kan sidde i ro og fred og nyde solen og landskabet omkring jer. Til terrassen hører naturligvis liggestole, havemøbler og grill.

Oplev Haurvig

Haurvig

ligger på den sydlige del af landtangen Holmsland Klit. Det er et smuk, naturskønt område med højt til himlen, flade hedearealer og klitter, der ligger som bølger i landskabet. Midt i dette smukke landskab finder du et utal af perler. Tag til fuglereservatet Tipperne i den sydlige ende af fjorden eller hop på, cyklen og tag en tur på cykelstierne, der løber gennem landskabet fra Nymindegab til Søndervig.Soverum:2
Bolig-/Grundareal:79 / 1.250
Byggeår:1972

Køkken:

Køleskab, fryser (10 L), Microbølgeovn.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, radio.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 0 Soveplads Hems

Øvrige:

Vaskemaskine, Barnestol, Tæppe i stue, Tæppe i soveværelse, lukket terrasse, Havemøbler, Grill, sandkasse, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Haurvig

Når du holder ferie i et af vores sommerhuse i Haurvig, bor du i rolige omgivelser tæt på nogle af de bedste badestrande i hele Danmark og tæt på den charmerende fiskeriby Hvide Sande. Det står dig derfor helt frit for, om ferien skal være aktiv eller stå på afslapning, når den afholdes i Haurvig. Området byder på gode muligheder for at dyrke lystfiskeri, vandsport og flere andre aktiviteter ude i naturen. Der er ligeledes flere gode vandre- og cykelstier i området.

Beliggenhed og landskab: Haurvig ligger naturskønt på den smalle tange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Landskabet er præget af strand, klitter og hedeområder, og der er gode muligheder for at se rådyr, harer, firben og ræve i området.

Indkøb og shopping: Der ligger en købmand i Bjerregård, syd for Haurvig, og i Hvide Sande, som ligger cirka ti minutters kørsel nord for Haurvig, er der et stort udvalg af supermarkeder, specialforretninger, restauranter og iscaféer.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Vinterleje Havn
  • Tipperne (ca. 15 kilometer)
  • Hvide Sande Sydstrand (ca. 10 kilometer)
  • Fiskeriets Hus (ca. 10 kilometer)
  • Lyngvig Fyr (ca. 15 kilometer)
  • Sandskulpturfestivalen (ca. 20 kilometer)

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, drageflyvning og
ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Nymindegab i Blåbjerg Klitplantage. Plantagen er indhegnet, og det tager cirka 20 minutter at køre til hundeskoven fra Haurvig.

Se priser

Cvr: 26257409

SitemapPersondata- og cookiepolitik
Søger...