Hyggeligt og charmerende sommerhus med sauna og dejlig terrasse

3.5
icon
icon
icon
icon

Laust Diges Vej 9, Haurvig

- Sommerhusnr.: D3479
4 pers.
Antal personer
900 m.
Nærmeste strand
7500 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Dette hyggelige sommerhus på Laust Diges Vej 9 er beliggende på en rolig naturgrund for enden af en lille stikvej. Feriehuset har 4 sovepladser og er ideelt til en mindre familie med hund.

Rigtig sommerhusstemning med brændeovn og sauna

Den gode indretning og den fantastiske udsigt til fjord og det skønne landskab skaber den helt rette sommerhusstemning. Der er 2 soveværelser i sommerhuset, begge med dobbeltsenge og gulvtæppe. Badeværelset er udstyret med bruseniche, vaskemaskine og sauna. Her kan I slappe af og nyde varmen efter en god dag på stranden.

I køkkenet finder I både køleskab, fryseboks, mikroovn og opvaskemaskine. Køkkenet er i åben forbindelse med den lyse og indbydende stue, der er indrettet med hyggelig alkove, brændeovn, sofa, gyngestol samt et fladskærms-TV, en DVD, radio m/CD-afspiller. I kan også benytte jer af internettet i sommerhuset, som er gratis.

Dejlig terrasse med plads til hyggelige stunder

Terrassen er placeret mod syd med en god afskærmning, så I kan sidde i læ og nyde solen eller de dejlige grillaftener. Terrassen strækker sig øst om huset, hvor der findes en sandkasse samt et gyngestativ på den skønne naturgrund. Her kan de yngste lege, mens I nyder en kop kaffe i det gode vejr. På den lukkede terrasse kan hunden bevæge sig frit, uden du behøber at være bekymret.

Smukke naturoplevelser og byliv

Feriehuset ligger ud til et fredet naturområde, hvilket ikke alene giver en smuk baggrund, men også rolige omgivelser til ferien. Vesterhavsruten, der snor sig fra Søndervig til Nymindegab, giver rig mulighed for gå- eller cykelture. Hvide Sande ligger ikke langt fra sommerhuset, hvor der er gode spisesteder og mulighed for at shoppe i de små butikker.

Er man lystfisker, kan man fiske ved slusen enten i havet eller i Ringkøbing fjord. Yderligere byder Hvide Sande på gode muligheder for wind- og kitesurfing.

Det siger vores gæster om sommerhuset D3479

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein sehr gemütlich eingerichtetes, hübsches etwas älteres Ferienhaus.

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schönes Ferienhaus. Für 4 Personen perfekt, direkte Lage am Feld, man sieht den Fjord. Straße nicht zu hören. Weg zum Strand etwas weiter.
Sehr gerne wieder

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus befindet sich in einer Toplage. Sehr privat und naturnah, obwohl es in einer Siedlung liegt.
Eine riesige Terrasse und Blick auf die Felder samt Haurvig Kirke.
Die Inneneinrichtung und Mobiliar sind nicht mehr die Neusten, aber sehr gut gealtert.
Ein empfehlenswertes Haus und wir haben uns sehr wohlgefühlt.

Se flere anmeldelser


Soverum:2
Bolig-/Grundareal:60 / 1.250
Byggeår:1992

Køkken:

Køleskab, fryser (50 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Tæppe i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Haurvig

Når du holder ferie i et af vores sommerhuse i Haurvig, bor du i rolige omgivelser tæt på nogle af de bedste badestrande i hele Danmark og tæt på den charmerende fiskeriby Hvide Sande. Det står dig derfor helt frit for, om ferien skal være aktiv eller stå på afslapning, når den afholdes i Haurvig. Området byder på gode muligheder for at dyrke lystfiskeri, vandsport og flere andre aktiviteter ude i naturen. Der er ligeledes flere gode vandre- og cykelstier i området.

Beliggenhed og landskab: Haurvig ligger naturskønt på den smalle tange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Landskabet er præget af strand, klitter og hedeområder, og der er gode muligheder for at se rådyr, harer, firben og ræve i området.

Indkøb og shopping: Der ligger en købmand i Bjerregård, syd for Haurvig, og i Hvide Sande, som ligger cirka ti minutters kørsel nord for Haurvig, er der et stort udvalg af supermarkeder, specialforretninger, restauranter og iscaféer.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, drageflyvning og
ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov ligger ved Nymindegab i Blåbjerg Klitplantage. Plantagen er indhegnet, og det tager cirka 20 minutter at køre til hundeskoven fra Haurvig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...