Hyggeligt sommerhus med udespa og egen adgang til fjorden

4.5
2508
Kr Madsens Vej 19, Haurvig - Søg på husnr. D3818

Lidt sydligt for Hvide Sande, 150 meter fra fjorden og 1 km fra Vesterhavet gennem flot natursti – ligger dette hyggelige ikke ryger-hus på en dejlig naturgrund. Det unikke ved dette hus er, at der er egen adgang til fjorden, hvor I på en bænk tilhørende huset kan nyde udsigten eller sætte jeres kajakker/SUP i via mindre bådbro og sejle en tur. Ejeren af huset har en mindre robåd, som på eget ansvar kan benyttes til en rotur på fjorden.

Ægte feriehuscharme med brændeovn, sauna og udespa

Dette klassiske træhus er indrettet med 3 soveværelser, det ene har en dobbeltseng, de andre er udstyret med enkeltsenge, der kan skubbes sammen til dobbeltsenge. Den hyggelige stue med det åbne køkken indbyder til mange dejlige feriestunder med fællesskab omkring madlavningen. Naturligvis klarer husets opvaskemaskine opvasken for jer, så I har mere tid til hygge.

Efter en lang dag i den friske Vesterhavsluft er det skønt at slappe af og få varmen med tur i husets sauna eller I kan hygge under åben himmel i husets udendørs spa. Afslutningsvis, imens mørket sænker sig over fjordengene, kan I tænde op i brændeovnen og nyde varmen og hygge i sofaen med en film.

Fra stuen er der direkte udgang til den store og delvist overdækkede terrasse, hvor I har plads og ro til at sole jer. Om aftenen, når solen går ned bag klitterne og farver himlen rød, er der dejlig læ til at tænde op i grillen og nyde en god middag og hinandens selskab.

I 2019 vil huset gennemgå en renovering med nye gulve, nyt køkken, nye terrasser og en omgang maling.

Ferie mellem fjord og hav

Kr. Madsens Vej 19 ligger tæt på Ringkøbing fjord. På engene omkring fjorden er der et rigt dyre- og planteliv. Her kan I hen på sommeren se, hvordan stærene samler sig i store flokke – også kendt som sort sol.

Fra huset kan I sagtens gå ned til den skønne hvide sandstrand, som altid er fascinerende både sommer og vinter. En strandtur er altid sjælerensende, om det er på en varm sommerdag med bare fødder eller en stormende efterårsdag med gummistøvler og regntøj.

Hvide Sande indbyder med de mange butikker, forskellige restauranter og hyggelige caféer til at ose. Tag en runde omkring havnen, hvor fiskekutterne lægger til og sælger frisk fisk og nyd den særlige stemning.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:76 / 1.254
Renoveret / Byggeår:2019 / 1993

Køkken:

Køleskab, fryser (100 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, radio.

Bad:

Udespa, 1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberinternet 100/100 Mbit, sauna, vaskemaskine, træ laminat i stue, varmepumpe, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, redskabsrum.

Henter data...

Se priser Sitemap
Søger...