Lækkert sommerhus med udespa og sauna

4.5
2978
Engsvingelvej 2, Årgab - Søg på husnr. E4061
Gæsterne siger:

Dette skønne sommerhus til maks 6 personer finder I på Engsvingelvej 2 i Årgab. Her er der garanti for, at I rigtig kan slappe af og glemme hverdagens stress.

Nyd tiden med jeres nærmeste og lad batterierne op igen

Husets indretning er harmonisk og afstemt med hinanden i de forskellige rum, hvilket gør, at I med sikkerhed vil føle jer hjemme med det samme, I træder ind ad døren, og helt fra starten af kan nyde ferien i fulde drag. De mange vinduer giver jer en fantastisk udsigt over naturen og omgivelserne og gør samtidig huset dejlig lyst.

Det rummelige køkken-, spise- og stueområde er husets hjerte og vil være det typiske mødested i løbet af jeres ferie. Det godt udstyrede køkken råder naturligvis over alt, hvad man har brug for, til en hyggelig fælles madlavning. Efter aftensmaden tager opvaskemaskinen sig af den sidste oprydning for jer, mens I kan gøre jer godt tilpas på sofaen med en god bog.

Nyd naturen og havets brusen fra udespaen på terrassen

Efter en lang dag i den friske luft, kan I varme udespaen eller saunaen op og læne jer godt tilbage. Fra spaen har I tilmed en flot udsigt ud over naturen.

En veltilberedt grillmiddag (gasgrill), og en aftendrink, mens man sidder i udespaen – med udsigt over naturen, med havets beroligende brusen i baggrunden, må være den ultimative afslapning. Da det er overdækket, kan det også blive benyttet i mindre godt vejr. 

Med gratis internetadgang kan I dele alle de nye ferieminder med dem derhjemme eller tjekke vejrudsigten for de kommende dage, så de næste par udflugter kan blive planlagt.

Kort afstand til stranden og Hvide Sande

Da stranden kun ligger 600 meter fra huset, kan I også nå den til fods med de mindste børn. Her kan både børnene og hunden boltre sig, mens I nyder udsigten og den friske luft. Skulle vejret blive dårligt, kan I hurtigt komme tilbage til huset, hvor afslapningen kan fortsætte.

Hvide Sande ligger kun en lille køretur væk og er bestemt også et besøg værd. Den hyggelige havn og de mange små forretninger vil helt sikkert glæde sig over et besøg fra jer.

Det siger vores gæster om sommerhuset E4061

D.
sagde , Danmark

Det er ikke optimalt at man skal ud af huset og ind i redskabskuret for at
benytte saunaen.
Vh Poul JønssonHuset ligger godt til ture til vesterhav og ringkøbing fjord.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:96
Renoveret / Byggeår:2017 / 1974

Køkken:

Køleskab m. frostboks, microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), radio m/cd-afspiller.

Bad:

Udespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberinternet 100/100 Mbit, Infrarød sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barneseng, barnestol, træ laminat i stue, træ laminat i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, Gasgrill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Se priser Sitemap
Søger...