Charmerende feriehus med brændeovn og lukket terrasse

4
icon
icon
icon
icon
2388
Karen Brands Vej 169, Årgab - Søg på husnr. E4323

Charmerende mindre feriehus med brændeovn og en lukket terrasse. Ideelt til den mindre familie, som ønsker en afslappende ferie ved Vesterhavet. Der er 2 værelser, men hemsen eller alkoven kan også bruges til sovepladser til børnene. Der er et flot køkken, samt en fryser i husets redskabsrum.

Et charmerende feriehus med brændeovn i Årgab

Et hyggeligt og charmerende feriehus i Årgab kun få minutters gang fra Vesterhavet. Huset er velholdt og har desuden en carport. Ønsker man at tage til Hvide Sande og opleve den moderne fiskeri- og turistbys mange muligheder, er der kun få minutter i bil eller en kort spadseretur. Om man er lystfisker, eller blot vil handle i byens mange butikker, eller spise friskfanget fisk i en af restauranterne, så er mulighederne mange.

Der er en kombineret lukket og delvist overdække terrasse

Mod sydvest finder man husets terrasse, den er lukket og delvist overdækket, hvilket gør den ideel til hyggelige grillaftener. Herfra høres havets brusen tydeligt, og den friske luft er fantastisk. Er man til wind- eller kitesurfing, er der et særdeles anerkendt surfcenter kun få hundrede meter fra huset. Alt dette kan kombineres med skønne traveture langs havet, så man kan mærke, man har ferie, og at man er langt væk fra hverdagens stress og jag.Soverum:2
Bolig-/Grundareal:68 / 1.449
Renoveret / Byggeår:2015 / 1985

Køkken:

Køleskab, fryser (100 L), opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Gratis trådløs internet, trægulv i stue, trægulv i soveværelse, afskærmet terrasse, lukket terrasse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, redskabsrum, carport.

Henter data...

Se priser Sitemap
Søger...