Charmerende feriehus med brændeovn og lukket terrasse

4
icon
icon
icon
icon
Karen Brands Vej 169, Årgab - Søg på husnr. E4323

Charmerende mindre feriehus med brændeovn og en lukket terrasse. Ideelt til den mindre familie, som ønsker en afslappende ferie ved Vesterhavet. Der er 2 værelser, men hemsen eller alkoven kan også bruges til sovepladser til børnene. Der er et flot køkken, samt en fryser i husets redskabsrum.

Et charmerende feriehus med brændeovn i Årgab

Et hyggeligt og charmerende feriehus i Årgab kun få minutters gang fra Vesterhavet. Huset er velholdt og har desuden en carport. Ønsker man at tage til Hvide Sande og opleve den moderne fiskeri- og turistbys mange muligheder, er der kun få minutter i bil eller en kort spadseretur. Om man er lystfisker, eller blot vil handle i byens mange butikker, eller spise friskfanget fisk i en af restauranterne, så er mulighederne mange.

Der er en kombineret lukket og delvist overdække terrasse

Mod sydvest finder man husets terrasse, den er lukket og delvist overdækket, hvilket gør den ideel til hyggelige grillaftener. Herfra høres havets brusen tydeligt, og den friske luft er fantastisk. Er man til wind- eller kitesurfing, er der et særdeles anerkendt surfcenter kun få hundrede meter fra huset. Alt dette kan kombineres med skønne traveture langs havet, så man kan mærke, man har ferie, og at man er langt væk fra hverdagens stress og jag.Soverum:2
Bolig-/Grundareal:68 / 1.449
Renoveret / Byggeår:2015 / 1985

Køkken:

Køleskab, fryser (100 L), opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Trægulv i stue, trægulv i soveværelse, afskærmet terrasse, lukket terrasse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, redskabsrum, carport.

Henter data...

Værd at vide om Årgab

Årgab ligger syd for Hvide Sande på den smalle tange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Her kan du holde ferie i rolige omgivelser samtidig med, at du er tæt på bylivet med dets mange attraktioner, indkøbsmuligheder og spisesteder i Hvide Sande. Fra Sommerhuse i Årgab er afstanden til Vesterhavet og Ringkøbing Fjord meget kort, og der er mulighed for at bade både i havet og i fjorden. Alternativt kan du tage til Hvide Sande Sydstrand, hvor der er livreddere til stede om sommeren.

Beliggenhed og landskab: Området ved Årgab er præget af den korte afstand mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Uanset, hvor du befinder dig, er du tæt på vand. Klitterne i Årgab er bevoksede med lyng og marehalm. De mest udbredte dyrearter i området er rådyr, harer og ræve.

Indkøb og shopping: I Hvide Sande, som ligger umiddelbart nord for Årgab, finder du flere store supermarkeder, som har et stort udvalg af dagligvarer. Hvide Sande har også et stort udvalg af specialbutikker, hvoraf de fleste ligger i hyggelige omgivelser ved havnen.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Tyskerhavnen
  • Hvide Sande Sydstrand
  • Fiskeriets Hus
  • Abelines Gård
  • Lyngvig Fyr (ca. 11 kilometer)
  • Sandskulpturfestivalen (ca. 19 kilometer)

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er hundeskoven i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, som du bor cirka 20 minutters kørsel fra, når du holder ferie i Årgab.

Se priser

Cvr: 26257409

SitemapPersondata- og cookiepolitik
Søger...