Charmerende hus i første klitrække med skøn udsigt

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Karen Brands Vej 127 D, Årgab

- Sommerhusnr.: E4372
6 pers.
Antal personer
50 m.
Nærmeste strand
2000 m.
Nærmeste indkøb
Husdyr ikke tilladt
6 pers.
Udendørs spa
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus

Et hyggeligt og meget velplejet feriehus med vidunderlig beliggenhed på en kuperet naturgrund i første klitrække og tæt på surfpladsen ved Hvide Sande. Huset er charmerende indrettet og har en skøn udsigt over klitlandskabet. Mod syd og sydøst har du områdets dejligste terrasse.

Dejligt feriehus med udendørs spa og bruser, 50 m fra havet

I dette sommerhus har man en unik mulighed for at bo højt og flot i første klitrække og med Vesterhavet som nærmeste nabo. Huset er charmerende både udvendigt og indvendigt og fremstår som et ægte sommerhus, blot med moderne bekvemmeligheder, som man forventer i dag.

Huset har to badeværelser. På det ene er der en dampkabine, bruseniche og håndvask, så du kan kombinere ferien med lidt wellness. På det andet badeværelse er der et toilet og en håndvask.

Her bor I så tæt på havet, at det er oplagt, at begynde dagen med en frisk dukkert i Vesterhavet. Efterfølgende behøver I ikke ind i huset, da I nemt kan skylle sand og salt af huden under husets udendørs bruser. En særlig oplevelse er det, at tænde op i udendørs spaen hen på aftenen, så man kan ligge og slappe af i det varme vand og se de første stjerner titte frem, – også om vinteren.

I første klitrække

Meget få huse kan bryste sig med at være placeret i først klitrække, som dette hus kan. At det så samtidigt er beliggende i Årgab og er bygget højt på en klit, gør det bare endnu bedre. Her er der masser af privatliv, og samtidigt er udsigten over klitlandskabet helt udsøgt.

Skøn udsigt

Udsigten fra huset er meget varieret, idet huset er bygget ind i en klit. Mod nord har man fra stuen og to af værelserne en skøn udsigt over det kuperede klit landskab. Mod syd og mod vest er landskabet et smukt marehalmsklædt klitlandskab, som giver masser af ro i sjælen. Vesterhavets brusen høres tydeligt fra terrassen, som også er delvist afskærmet af både hus og en halvmur mod vest.

Som et ekstra plus er der en 11 kw oplader i garagen, så elbilen kan lades op.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:106 / 8.000
Renoveret / Byggeår:2006 / 1977

Køkken:

Køleskab, fryser (50 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Trægulv i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum, garage, El-Stik (biler), Udespa, Udebruser.

Henter data...

Værd at vide om Årgab

Årgab ligger syd for Hvide Sande på den smalle tange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Her kan du holde ferie i rolige omgivelser samtidig med, at du er tæt på bylivet med dets mange attraktioner, indkøbsmuligheder og spisesteder i Hvide Sande. Fra Sommerhuse i Årgab er afstanden til Vesterhavet og Ringkøbing Fjord meget kort, og der er mulighed for at bade både i havet og i fjorden. Alternativt kan du tage til Hvide Sande Sydstrand, hvor der er livreddere til stede om sommeren.

Beliggenhed og landskab: Området ved Årgab er præget af den korte afstand mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Uanset, hvor du befinder dig, er du tæt på vand. Klitterne i Årgab er bevoksede med lyng og marehalm. De mest udbredte dyrearter i området er rådyr, harer og ræve.

Indkøb og shopping: I Hvide Sande, som ligger umiddelbart nord for Årgab, finder du flere store supermarkeder, som har et stort udvalg af dagligvarer. Hvide Sande har også et stort udvalg af specialbutikker, hvoraf de fleste ligger i hyggelige omgivelser ved havnen.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er hundeskoven i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, som du bor cirka 20 minutters kørsel fra, når du holder ferie i Årgab.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...