Sommerhus ved Vesterhavet til 5 personer og hund

3.5
icon
icon
icon
icon
Granvej 2, Årgab - Søg på husnr. E4537

På Granvej 2 i Årgab finder I dette hyggelige sommerhus. Huset ligger kun 250 meter fra stranden, og købmanden i Hvide Sande er også kun et kort stykke væk.

Nyd jeres ferie i dette skønne sommerhus ved Vesterhavet

I dette skønne sommerhus kan I med sikkerhed nyde en dejlig ferie med familien eller vennerne. Eftersom huset har plads til op til 5 personer, er det perfekt til en lille familie eller par, der gerne vil nyde ferien langt væk fra hverdagens stress.

Køkkenet egner sig godt til fælles madlavning, og efter middagen skal opvaskemaskinen nok overtage arbejdet for jer. Om aftenen kan I læne jer godt tilbage i sofaen eller samles rundt om bordet og spille et spil med børnene.

Huset er naturligvis udstyret med en ekstra hurtig og stabil, gratis internetforbindelse, så I kan surfe på nettet på samtlige enheder ad gangen.

Lukket terrasse – perfekt til småbørnsfamilier og hundeejere

Gennem stuen træder I ud på den lukkede terrasse, hvor I kan nyde solskinsvejret dagen lang. Der står også en grill klar til jer, så I kan få nogle hyggelige grillaftener med ægte feriestemning.

Eftersom terrassen er lukket, kan I også trygt lade børnene eller hunden lege frit, uden at skulle bekymre jer om, at de udforsker området på egen hånd.

Kort vej til stranden

Hvis I hellere vil nyde det gode vejr på stranden, befinder denne sig kun 250 meter fra huset. Her kan børnene og hunden boltre sig i sandet, mens I nyder udsigten og den flotte natur.

Stranden har altid noget nyt at tilbyde, lige meget årstid og vejr. På de blæsende årstider kan I lade dragen flyve eller betragte de mægtige bølger slå, og om sommeren kan I rigtig nyde godt af solen, mens I dypper tæerne i vandkanten.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:64 / 1.354
Renoveret / Byggeår:2017 / 1964

Køkken:

Køleskab m. frostboks, microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 badeværelse.

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Træ laminat i stue, træ laminat i soveværelse, lukket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Årgab

Årgab ligger syd for Hvide Sande på den smalle tange mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Her kan du holde ferie i rolige omgivelser samtidig med, at du er tæt på bylivet med dets mange attraktioner, indkøbsmuligheder og spisesteder i Hvide Sande. Fra Sommerhuse i Årgab er afstanden til Vesterhavet og Ringkøbing Fjord meget kort, og der er mulighed for at bade både i havet og i fjorden. Alternativt kan du tage til Hvide Sande Sydstrand, hvor der er livreddere til stede om sommeren.

Beliggenhed og landskab: Området ved Årgab er præget af den korte afstand mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Uanset, hvor du befinder dig, er du tæt på vand. Klitterne i Årgab er bevoksede med lyng og marehalm. De mest udbredte dyrearter i området er rådyr, harer og ræve.

Indkøb og shopping: I Hvide Sande, som ligger umiddelbart nord for Årgab, finder du flere store supermarkeder, som har et stort udvalg af dagligvarer. Hvide Sande har også et stort udvalg af specialbutikker, hvoraf de fleste ligger i hyggelige omgivelser ved havnen.

Oplevelse og udflugtsmål:

  • Tyskerhavnen
  • Hvide Sande Sydstrand
  • Fiskeriets Hus
  • Abelines Gård
  • Lyngvig Fyr (ca. 11 kilometer)
  • Sandskulpturfestivalen (ca. 19 kilometer)

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov er hundeskoven i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab, som du bor cirka 20 minutters kørsel fra, når du holder ferie i Årgab.

Se priser

Cvr: 26257409

SitemapPersondata- og cookiepolitik
Søger...