Hus med lægivende klit ved Vesterhavet

4
2518
Mettes Bjerg 3B, Årgab - Søg på husnr. E4653
Gæsterne siger:

Huset ligger godt beskyttet i en klitgryde, så man på de omkringliggende terrasser altid kan finde læ. Der er kun 250 m. til stranden, hvor man kan gå lange ture uanset årstiden. Huset er velholdt og personligt indrettet bl.a. med en dejlig lys havestue så den autentiske sommerhusstemning bevares.

Sommerhus bygget ind i en klit

Dette sommerhus er fordelagtigt bygget ind i en klit, så man har god læ på terrasserne, der derfor er yderst anvendelige til både afslapning i solen og hygge ved grillen.

Klitten afskærmer for at eventuelle forbipasserende og naboer ikke skal kunne se ind, så man uforstyrret kan holde ferie og nyde ferielivet på terrasserne.

Derudover er beliggenheden i Årgab, som er en meget eftertragtet feriedestination på Holmsland Klit, perfekt til gæster, der gerne vil ud og opleve lidt af lokalområdet, da der er kort afstand til både Hvide Sande, Vesterhavet og Ringkøbing Fjord samt byerne Søndervig og Ringkøbing.

Tæt på Vesterhavet

Fra huset er der kort afstand til Vesterhavet, så her er det nærliggende at benytte sig af muligheden for fantastiske, lange gåture ved stranden hele året rundt og i klitlandskabet, der er ren helse for krop og sjæl. Bor man til dagligt i en storby, er det nærmest en unik fornemmelse at se, høre, mærke og dufte Vesterhavet og dets natur.

Ferie med hund

Beliggenheden og naturen er også helt perfekt, hvis man er en familie med hund. Ikke alene er naturen smuk og indbydende, men der er også lavet et godt stisystem, så man også nemt kan komme ud og nyde den – noget hunden såvel som dens herre helt sikkert vil elske.

Og på stranden er det oplagt at lade hunden lege – måske endda i de forfriskende bølger.

Dejlige Hvide Sande

Området omkring Årgab har mange spændende udflugtsmål og aktiviteter at tilbyde. Er man f.eks. til lystfiskeri, er Hvide Sande et godt udgangspunkt, hvor slusen især er populær og ikke kun i forårets sildesæsonen. Men her er det hyggelige havneliv med butikker og spisesteder også et besøg værd. Og herfra er det i sommermånederne muligt at komme på en sejltur med Bramsejlsskonnerten Maja, som stærkt kan anbefales.

Det siger vores gæster om sommerhuset E4653

D.
sagde , Danmark

Dejligt ugenert beliggenhed. Perfekt ramme for afslapning. Stort stueareal gør det perfekt til ydersæsonen, mens terrasserne omkring huset er perfekte til sommerhalvåret.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:100 / 1.350
Renoveret / Byggeår:2009 / 1970

Køkken:

Køleskab, fryser (120 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, parabol (tyske kanaler), dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, vaskemaskine, barnestol, trægulv i stue, tæppe i soveværelse, afskærmet terrasse, havemøbler, liggestole, grill, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Se priser Sitemap
Søger...