Centralt beliggende sommerhus i Hvide Sandes by- og havnemiljø

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Kirkevej 3B, Hvide Sande

- Sommerhusnr.: F4182
6 pers.
Antal personer
400 m.
Nærmeste strand
150 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Hund tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Ønsker du let adgang til Vesterhavets sandstrande, havn og bymiljø med restauranter, caféer og butikker, er dette sommerhus lige noget for dig. Sommerhuset er opført i 2022 og har plads til 6 personer og eventuelt 2 hunde. I finder uendelige muligheder for aktiviteter og afslapning i og omkring den charmerende havneby.

Lyst og venligt og med god plads

I feriehusets 120 kvadratmeter er der god plads til 6 personer og eventuelt 2 hunde. Der er en lys og venlig indretning med gulvvarme i alle gulve, så I behøver ikke at frygte det kolde gys om morgenen. I det praktisk indrettede, åbne køkken finder I alle bekvemmeligheder som elkomfur med ovn, mikroovn, køleskab og separat 90 liters fryser. Her er plads til jeres friske fisk, hvis I skal have dem med hjem.

Sommerhus i Hvide Sande med en fantastisk panoramaudsigt

Det hyggelige sommerhus på Kirkevej 3B er beliggende på en lille bygrund og har en enestående udsigt over havnen og Ringkøbing Fjord. I stuen kan I spise sammen, arrangere en spilaften eller bare en god snak omkring bordet. Der er også mulighed for at slappe af, læse en god bog eller se TV i de komfortable møbler.

De 2 soveværelser med dobbeltsenge og hemsen med endnu en komfortabel dobbeltseng giver mulighed for en god søvn i den friske havluft, og de 2 badeværelser med gulvvarme bidrager til et godt flow i sommerhuset. Der er desuden vaskemaskine og tørretumbler, så I kan få vasket tøj, hvis det bliver nødvendigt.

Hyggeligt miljø inde og ude

De 2 delvist afskærmede terrasser er udstyret med komfortable havemøbler. Glæd dig til hyggelige grillaftener med hele familien eller afslappende timer med et godt glas vin i solnedgangen. Du finder endvidere et redskabsrum til opbevaring af cykler ved sommerhuset.

Hvide Sande

Kun et stenkast fra Ringkøbing Fjord og omkring 400 meter fra Vesterhavets sandstrand har dette feriehus den ideelle beliggenhed for vandsportsentusiaster. I og ved Hvide Sande kan du opleve fiskeri ved slusen, vandski, bådture, kultur og masser af butikker, hyggelige restauranter og caféer.

Det siger vores gæster om sommerhuset F4182

DE
D.
sagde , Deutschland

Ein schönes, helles Ferienhaus, in dem wir zum 2. Mal eine schöne Urlaubswoche verbrachten. Die Küche hat alles, was man benötigt. Drei schöne Schlafzimmer für erholsamen Schlaf. Der Blick durch die großen Fenster auf den kleinen Hafen einfach unbezahlbar!

DE
D.
sagde , Deutschland

Wunderbares Ferienhaus mit sehr moderner geschmackvoller Einrichtung im Herzen von Hvide Sande. Zentral und trotzdem ruhig gelegen, mit spektakulärer Aussicht zum Hafen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Es war ein wunderschönes helles Ferienhaus alles bestens Danke

Alles super waren voll zufrieden

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:120 / 300
Byggeår:2022

Køkken:

Køleskab, fryser (90 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), radio.

Bad:

2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat med gulvarme i stue, trælaminat med gulvarme i soveværelse, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Åben terrasse, Liggestole, Grill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Hvide Sande

Når du holder ferie i et Sommerhus i Hvide Sande, bor du i en aktiv og levende handelsby med den skønne vestjyske natur helt tæt på. Byen byder blandt andet på en af Danmarks bedste strande, Hvide Sande Sydstrand.  Der er flere særdeles gode spisesteder i byen, som især er kendt for deres fiskeretter. Her kan du være helt sikker på, at fisken er frisk, for den er typisk fanget af lokale fiskere i Nordsøen og handlet på den lokale  Fiskeauktion, ofte samme dag som den serveres.

Beliggenhed og landskab: Hvide Sandes er en hyggelig fiskeriby, som ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Byen er særligt kendt for sine forskelligartede havnemiljøer, fordi der både drives fiskeri på havsiden og på fjordsiden.

Indkøb og shopping: Hvide Sande byder på masser af butikker, som i sommerhalvåret holder åbent alle ugens dage. Her finder du alt fra store supermarkeder med et væld af dagligvarer til små charmerende  specialbutikker samt fiskebutikker med et stort udvalg af alt godt fra havet. Du kan også overveje at tage en tur til den hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger cirka 20 minutters kørsel fra Hvide Sande.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, sildefiskeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab (ca. 25 kilometer), øst for Ringkøbing (ca. 25 kilometer) og i Husby (ca. 30 kilometer).

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...