Luksuriøs husbåd i fjord i Hvide Sande

4.5
icon
icon
icon
icon
icon

Mamrelund 39, Hvide Sande

- Sommerhusnr.: F4265
5 pers.
Antal personer
500 m.
Nærmeste strand
200 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Fantastisk flot og luksuriøst indrettet husbåd, skønt beliggende i lille havneområde centralt i Hvide Sande. Husbåden er indrettet med køkken/alrum og 3 værelser i stueetagen, samt stor stue på 1. sal med fantastisk panoramaudsigt og masser af flot lysindfald gennem de kæmpestore “koøjer”.

Ferie på vandet

Hold din næste ferie i denne flotte husbåd i Hvide Sande. Båden ligger i Ringkøbing Fjord i en lille havn kaldet Mamrelund i Hvide Sande. Her får du en flot og smagfuldt indrettet bolig samt en aldeles herlig 360 graders udsigt til havnen og fjorden.

Maritim ferie

Husbåden er den perfekte bolig for dig, der vil have masser af komfort og fred og ro. Her kan du lade batterierne op i de smukke omgivelser og samtidig nyde den gennemførte linje i indretning og møblering. Husbåden har plads til 5 personer i de 3 soveværelser. Her er 2 værelser med dobbeltseng og fladskærm, samt et værelse med en enkeltseng og fladskærm. Flot badeværelse med gulvvarme og bruser. Køkkenet er rummeligt og velindrettet og udstyret med bl.a. opvaskemaskine og køle/fryseskab. Det er desuden indrettet med spiseafdeling og opgang til stuen på 1. sal. Fra stuen er der selvfølgelig også en pragtfuld udsigt, lige meget hvilket vindue du vælger at kigge ud af. Stuen er dejligt indrettet med pæne lædermøbler og selvfølgelig masser af lysindfald. Her er fladskærm med danske og tyske TV-kanaler (inkl. TV2). Her er udgang til de 2 lukkede terrasser, en mod øst og en mod vest. Terrasserne er udstyret med havemøbler, liggestole og grill.

Unik feriebolig

Tag en pause fra hverdagen og nyd livet på denne dejlige husbåd. Du får den smukke og blide natur ved fjorden, men er kun få minutters gang fra havnen i Hvide Sande og fra stranden ved Vesterhavet. Havnen i Hvide Sande byder også på mange fine specialbutikker og restauranter.

Der kan ikke parkeres direkte ved husbåden, der er ca. 100 meter fra parkeringspladsen til husbåden.

Det siger vores gæster om sommerhuset F4265

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Hausboot ist von den Räumlichkeiten super aufgeteilt. Die Ausstattung lässt keine Wünsche offen. Man hat eine schöne Rundumaussicht auf jeder Seite des Bootes welches man in keinem Ferienhaus wieder findet. Es gibt immer etwas zu beobachten in der großen Anzahl der Tierwelt im Wasser und in der Luft. Die Lage ist perfekt und man kann alles zu Fuß erreichen und sein Auto stehen lassen. Ob für die Brötchen zum Frühstück, den kleinen Einkauf, zum Strand oder die netten Lokalitäten (auch die neuen).

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Hausboot ist unter meinen bisherigen Ferienunterkünften (JEG HAR VÆRET PÅ FERIE I DANMARK I MANGE ÅR) absolut der Favorit. Auch wenn ich anmerken muss, dass man dem "Schätzchen" so langsam die Jahre ansehen kann. Die Lage, das Gefühl von Freiheit, das Schaukeln ab leichtem Wellengang – ALL DIES ÜBERWIEGT ZUM KLAREN DAUMEN NACH OBEN UND FÜNF VON FÜNF STERNCHEN! Einziger Wehmutstropfen, diesen Geheimtipp scheinen so viele Feriengäste zu kennen, so dass man keine Chancen hat, das Erlebnis zu wiederholen – HOFFNUNGSLOS AUSGEBUCHT!

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Hausboot ist toll und liegt in einer ruhigen Umgebung.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:120 / 0
Byggeår:2012

Køkken:

Køleskab, fryser (50 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 3 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, Trægulv med gulvarme i stue, Trægulv med gulvarme i soveværelse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Hvide Sande

Når du holder ferie i et Sommerhus i Hvide Sande, bor du i en aktiv og levende handelsby med den skønne vestjyske natur helt tæt på. Byen byder blandt andet på en af Danmarks bedste strande, Hvide Sande Sydstrand.  Der er flere særdeles gode spisesteder i byen, som især er kendt for deres fiskeretter. Her kan du være helt sikker på, at fisken er frisk, for den er typisk fanget af lokale fiskere i Nordsøen og handlet på den lokale  Fiskeauktion, ofte samme dag som den serveres.

Beliggenhed og landskab: Hvide Sandes er en hyggelig fiskeriby, som ligger mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Byen er særligt kendt for sine forskelligartede havnemiljøer, fordi der både drives fiskeri på havsiden og på fjordsiden.

Indkøb og shopping: Hvide Sande byder på masser af butikker, som i sommerhalvåret holder åbent alle ugens dage. Her finder du alt fra store supermarkeder med et væld af dagligvarer til små charmerende  specialbutikker samt fiskebutikker med et stort udvalg af alt godt fra havet. Du kan også overveje at tage en tur til den hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger cirka 20 minutters kørsel fra Hvide Sande.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, sildefiskeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Blåbjerg Klitplantage ved Nymindegab (ca. 25 kilometer), øst for Ringkøbing (ca. 25 kilometer) og i Husby (ca. 30 kilometer).

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...