Luksuriøs husbåd i fjord i Hvide Sande

5
icon
icon
icon
icon
icon
4008
Mamrelund 39, Hvide Sande - Søg på husnr. F4265
Gæsterne siger: icon icon

Fantastisk flot og luksuriøst indrettet husbåd, skønt beliggende i lille havneområde centralt i Hvide Sande. Husbåden er indrettet med køkken/alrum og 3 værelser i stueetagen, samt stor stue på 1. sal med fantastisk panoramaudsigt og masser af flot lysindfald gennem de kæmpestore “koøjer”.

Ferie på vandet

Hold din næste ferie i denne flotte husbåd i Hvide Sande. Båden ligger i Ringkøbing Fjord i en lille havn kaldet Mamrelund i Hvide Sande. Her får du en flot og smagfuldt indrettet bolig samt en aldeles herlig 360 graders udsigt til havnen og fjorden.

Maritim ferie

Husbåden er den perfekte bolig for dig, der vil have masser af komfort og fred og ro. Her kan du lade batterierne op i de smukke omgivelser og samtidig nyde den gennemførte linje i indretning og møblering. Husbåden har plads til 5 personer i de 3 soveværelser. Her er 2 værelser med dobbeltseng og fladskærm, samt et værelse med en enkeltseng og fladskærm. Flot badeværelse med gulvvarme og bruser. Køkkenet er rummeligt og velindrettet og udstyret med bl.a. opvaskemaskine og køle/fryseskab. Det er desuden indrettet med spiseafdeling og opgang til stuen på 1. sal. Fra stuen er der selvfølgelig også en pragtfuld udsigt, lige meget hvilket vindue du vælger at kigge ud af. Stuen er dejligt indrettet med pæne lædermøbler og selvfølgelig masser af lysindfald. Her er fladskærm med danske og tyske TV-kanaler (inkl. TV2). Her er udgang til de 2 lukkede terrasser, en mod øst og en mod vest. Terrasserne er udstyret med havemøbler, liggestole og grill.

Unik feriebolig

Tag en pause fra hverdagen og nyd livet på denne dejlige husbåd. Du får den smukke og blide natur ved fjorden, men er kun få minutters gang fra havnen i Hvide Sande og fra stranden ved Vesterhavet. Havnen i Hvide Sande byder også på mange fine specialbutikker og restauranter.

Der kan ikke parkeres direkte ved husbåden, der er ca. 100 meter fra parkeringspladsen til husbåden.

Det siger vores gæster om sommerhuset F4265

D.
icon
icon
sagde , Danmark

Super lækker med dejlig udsigt

D.
icon
icon
sagde , Danmark

Vi havde lejet en husbåd, og alt var som forventet ud fra billeder og omtale.

D.
icon
icon
sagde , Børkop

Det var lækkert. Lige noget der passede os.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:120 / 0
Byggeår:2012

Køkken:

Køleskab, fryser (50 L), opvaskemaskine.

Stue:

Parabol (tyske kanaler), dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 3 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberinternet 100/100 Mbit, vaskemaskine, tørretumbler, trægulv og med gulvarme i stue, trægulv og med gulvarme i soveværelse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill.

Henter data...

Se priser Sitemap
Søger...