Feriehus med god beliggenhed og terrasse med udsigt

4.5
icon
icon
icon
icon
icon
4258
Bakkevej 18, Hvide Sande - Søg på husnr. F4581

Feriehuset danner de bedste rammer om en dejlig ferie – uanset om du er til byferie med shopping og og aktiviteter eller afslapning med smukke naturoplevelser. Det er lyst og indbydende, og der er god plads til 4 personer.

Feriehuset er flot og praktisk indrettet

Indretningsstilen er minimalistisk, hvilket giver et flot stilrent udtryk. Køkkenet er åbent og rummeligt, så der er plads til hyggelig madlavning i fællesskab, og senere hen kan du sætte dig godt tilrette i sofaen og se en god film.

I feriehuset har du udover badeværelset også et gæste-wc og et dejligt bryggers med opbevaringsplads og mulighed for at vaske og tørre tøj. Og i alle soverummene har du også god opbevaringsplads i form af indbyggede skabe.

Nyd ferielivet og udsigten på terrassen

Ved feriehuset har du to dejlige terrasser, så du kan sidde ude og nyde ferien. På terrassen ved jorden har du god plads, så den er helt perfekt, hvis du gerne vil slappe af i en liggestol eller tilbringe en aften ved grillen.

På den anden terrasse kan du nyde en kølig drink og udsigten over byen med klitterne i baggrunden.

Begge terrasser ligger vest for feriehuset. Men du vil også kunne få eftermiddagssolen med. Og om aftenen vil du sikkert beundre den smukke himmel over solnedgangen.

Nyd den gode beliggenhed og oplev Hvide Sande

Feriehuset blev oprindelig opført som en helårsbolig, så det har en dejlig beliggenhed i Hvide Sande. Det ligger i et roligt område med kort afstand til den stadig aktive fiskerihavn, hvor du desuden også finder gode butikker og spisesteder.

Beliggenheden er også fordelagtig, hvis du gerne vil ud og opleve naturen. Både den gode sandstrand ved Vesterhavet og Ringkøbing Fjord ligger i gåafstand fra feriehuset.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:124 / 858
Byggeår:2014

Køkken:

Køleskab, fryser (50 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler).

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme), 1 gæstetoilet (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, vaskemaskine, tørretumbler, klinker og med gulvarme i stue, klinker i soveværelse, lukket terrasse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, redskabsrum, carport.

Henter data...

Se priser Sitemap
Søger...