Hyggeligt sommerhus med fantastisk beliggenhed og havudsigt

3
3658
Klitvej 15, Hvide Sande - Søg på husnr. F4619

I den allerførste klitrække med udsigt til både fjorden og Vesterhavet finder I dette skønne sommerhus. Her er der lagt op til ægte klassisk sommerhusferie med masser af afslapning, helt afkoblet fra den grå hverdag.

Samvær og nærvær i fokus

På Klitvej 15 er der i den grad lagt vægt på samværet og nærværet. Uden internet får I masser af tid til at være sammen og værne om jer selv og hinanden på en ferie, hvor den grå hverdag bliver gemt langt væk.

Med plads til 2 personer er det en oplagt mulighed for en rigtig kærlighedsferie med den bedre halvdel, og har I en hund, er den også mere end velkommen til at tage med.

Den udendørs bruser er den eneste bademulighed, og her kan I altså stå under den varme bruser med fuglefløjt i baggrunden og blive dejlig morgenfriske inden dagen rigtig skal i gang. Både købmanden og bageren ligger kun en lille gåtur væk, så I hurtigt kan skaffe nybagte rundstykker til kaffen.

Smuk udsigt fra terrassen og romantiske gåture i aftensolen

Huset har en helt exceptionel beliggenhed i første klitrække med en smuk udsigt til fjorden på den ene side og havet på den anden, og den flotte natur kan nydes helt fra liggestolene på terrassen.

Med kun 200 meter til den endeløse, hvide sandstrand er der også gode muligheder for masser af afslapning og gåture, og en dag på stranden med sand mellem tæerne og bølgerne, der slår i vandkanten, er forfriskende for sjælen. Hjemme igen, er saltvandet hurtigt skyllet ud af håret under husets udebruser.

Efter en god aftensmad kan de sene aftentimer sluttes af med en romantisk spadseretur gennem klitlandskabet med den smukke aftenhimmel i baggrunden, mens solen stille går ned i horisonten. Det er sommerhusferie på bedste vis.Soverum:1
Bolig-/Grundareal:71 / 9.300
Renoveret / Byggeår:2008 / 1964

Køkken:

Køleskab, fryser (50 L).

Stue:

Fladskærms-tv, danske kanaler.

Bad:

1 badeværelse.

Øvrige:

Tæppe i stue, tæppe i soveværelse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill.

Henter data...

Se priser Sitemap
Søger...