Renoveret sommerhus til 6 personer med udsigt til Lyngvig Havn

4
icon
icon
icon
icon

Anker Eskildsens Vej 90, Nr. Lyngvig

- Sommerhusnr.: G5193
6 pers.
Antal personer
1500 m.
Nærmeste strand
4000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

På en grøn plet ikke langt fra Ringkøbing Fjord ligger dette fine sommerhus, som i 2021 har fået en gennemgående renovering. Her kan I holde ferie med op til 6 personer. Feriehuset er både hyggeligt og praktisk indrettet med blandt andet brændeovn, udestue og en læfyldt terrasse, hvorfra I har udsigt til den charmerende Lyngvig Havn, som bestemt er et besøg værd. I kommer desuden til at bo tæt på den omkringliggende ferieby Hvide Sande, Vesterhavet og en af vestkystens populære attraktioner, Lyngvig Fyr.

Renoveret feriehus med udestue, læfyldt terrasse og udsigt til Lyngvig Havn

I det charmerende feriehus på Anker Eskildsens Vej 90 er rammerne sat for en klassisk sommerhusferie i skønne, rolige omgivelser. Sommerhuset har fået en kærlig hånd i 2021, og indretningen er både hyggelig og praktisk. I får for eksempel god hjælp til de huslige pligter med både opvaskemaskine, vaskemaskine og tørretumbler, samt en hurtig og stabil internetforbindelse til fri afbenyttelse.

Her får I masser af mulighed for at nyde den vestjyske natur ved fjorden. Mod øst er sommerhuset nemlig udstyret med en skøn udestue, der ligger i forbindelse med den lukkede terrasse. Herfra har I udsigt hele vejen til den idylliske fjordhavn, Lyngvig Havn. Der er altid både ly og læ at finde, eftersom terrassen er delvist overdækket og afskærmet.

Hyggelig familieferie eller romantisk udflugt for to – med brændeovn

Det nyligt renoverede feriehus har plads til 6 personer, og sovepladserne fordeler sig på tre gode soveværelser – to med dobbeltseng og et med enkeltsenge. Det egner sig både fint til den lille familie og til en romantisk ferie for to i den rolige natur.

Sommerhusets hjerte er alrummet, der forener køkken, spisestue og stue i ét stort, åbent rum. Her kommer I med garanti til at tilbringe en masse hyggelige feriestunder med lækre feriemiddage og afslappende aftener på sofaen – måske med brændeovnens knitrende ild i baggrunden? Fra spisebordet og stuen har I desuden en fantastisk panoramaudsigt til fjorden og Lyngvig Havn gennem de store vinduer.

Skøn beliggenhed i Nr. Lyngvig med gåafstand til Ringkøbing Fjord

Sommerhusets beliggenhed er rigtig skøn. I kommer til at bo i Nr. Lyngvig, et naturskønt og roligt ferieområde. Fra ferieadressen er der gåafstand til Ringkøbing Fjord og Lyngvig Havn, som I kan skimte fra matriklen. Den charmerende fjordhavn med små kuttere og gamle redskabshuse emmer af atmosfære og har også en sheltersplads og et tilhørende bålsted.

Fra sommerhuset har I omtrent 15 minutters gang til Vesterhavet, og vejen til stranden tager jer forbi en af vestkystens populære attraktioner, Lyngvig Fyr. Derudover er der flere nærliggende byer – Hvide Sande ligger et par kilometer syd for ferieboligen, mens Søndervig ligger en kort køretur nord for. I begge byer finder I gode indkøbsmuligheder og diverse spændende  aktivitetsmuligheder.

Er der lystfiskere blandt ferieflokken, vil de helt sikkert også glæde sig over beliggenheden. Der kan både fiskes ved slusen i Hvide Sande, og der er flere Put and Take-søer i nærheden.

Det siger vores gæster om sommerhuset G5193

DE
D.
sagde , Gütersloh

Das Ferienhaus liegt wunderschön am Lyngvig Havn. Der Blick mit dem ersten Kaffee in der Hand ist traumhaft und für eine kleine Familie ist das Haus bestens ausgestattet.
Zum kleinen Strand am Lyngvig Havn sowie die Schaukel ist es nur einen Katzensprung entfernt. Zum Strand am Meer etwas weiter, aber machbar. Rundum ein wunderbares Häuschen zum Verweilen, Entspannen und Urlaub genießen!

DK
D.
sagde , Danmark

Vi har haft endnu en skøn ferieuge i dette lækre feriehus. Elsker den smukke udsigt ned mod Nr. Lyngvig Havn. Vi kommer gerne igen 🙂Soverum:3
Bolig-/Grundareal:99 / 1.201
Renoveret / Byggeår:2021 / 1988

Køkken:

Køleskab, fryser (250 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Tørretumbler, trælaminat i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Nr. Lyngvig

Når du holder ferie i sommerhus i Nr. Lyngvig, bor du i et sandt smørhul midt imellem den livlige ferieby Søndervig og den hyggelige fiskeriby Hvide Sande på tangen mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Nr. Lyngvig er det oplagte valg, hvis du vil holde en ferie i rolige og naturskønne omgivelser, mens du samtidig er tæt på et par af de mest levende og hyggelige byer på vestkysten.

Beliggenhed og landskab: Området ved Nr. Lyngvig er præget af store arealer med hede og klitter, og du bor i gåafstand til både havet og fjorden. De mest udbredte dyrearter i klitterne er harer og ræve. Du kan også være heldig at spotte et rådyr, som typisk holder til i rørskovene ved Ringkøbing Fjord.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Hvide Sande, hvor du finder et stort udvalg af butikker i form af både supermarkeder og specialbutikker. Alternativt kan du tage en tur til Søndervig eller til den gamle og altid hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger cirka 20 minutters kørsel fra Nr. Lyngvig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, sildefiskeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov finder du i Femhøjsande Plantage, som ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka 20 minutters kørsel fra Nr. Lyngvig. Der er tale om en meget stor hundeskov på 20 hektar, og den er delvis indhegnet. Den nærmeste fuldt indhegnede hundeskov er Husby Hundeskov, som ligger godt en halv times kørsel fra Nr. Lyngvig.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...