Hus med lukket terrasse og brændeovn og trælaminatgulv

3
1828
Fyrmarken 18, Nr. Lyngvig - Søg på husnr. G5346

Et velholdt feriehus i Nr. Lyngvig med en skøn lukket terrasse og en brændeovn. I stuen er der et rengøringsvenligt trælaminat gulv og der er naturligvis gratis internet. Et fredeligt område med en flot natur og det smukke Lyngvig Fyr 10 minutters gang fra huset.

Et hus med en skøn lukket terrasse mod sydøst

Et velholdt hus til 6 personer i Nr. Lyngvig på en afskærmet naturgrund. Huset indeholder de ting, man forventer i et feriehus, og derudover er der en energibesparende varmepumpe. Den skønne lukkede og delvist overdække terrasse, som er beliggende sydøst om huset, er perfekt til de hyggelige grillaftener i sommermånederne.

Et praktisk trælaminatgulv og en god brændeovn

Skønt at kunne holde ferie i et hus med praktiske gulve, så slapper familien rigtigt af. Det gør man også efter en skøn travetur langs Vesterhavet, for så at nyde varm kakao foran brændeovnen. En tur til Hvide Sande er et must, ikke kun for lystfiskere, men også for at ose i byens butikker eller forkæle sig selv på en af byens restauranter.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:74 / 1.358
Renoveret / Byggeår:1995 / 1984

Køkken:

Køleskab, fryser (100 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 badeværelse.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, vaskemaskine, træ laminat i stue, tæppe i soveværelse, varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, redskabsrum.

Henter data...

Se priser Sitemap
Søger...