Hundevenligt feriehus med sauna og udsigt til Lyngvig Fyr

3.5
2858
Fyrmarken 61, Nr. Lyngvig - Søg på husnr. G5461

På Fyrmarken 61, blandt lyng og klitter, ligger dette skønne feriehus til 6 personer. Den hyggelige indretning (med egen sauna!) sætter feriestemningen med det samme, og fra terrassen har I udkig til Lyngvig Fyr. Hunden er også velkommen i huset.

Hyggelig feriestemning og wellnessoplevelser

Det røde murstenshus er indvendigt beklædt med lyst træ, som sammen med de mange vinduer skaber en imødekommende atmosfære. Huset er indrettet med kærlighed, og de små pyntedetaljer gør indretningen personlig såvel som hjemlig. Her har I trygge rammer fra første feriedag.

I det åbne opholdsrum står brændeovnen, som både giver varme, mens I sidder i sofaen og rundt om spisebordet. Lad den gode stemning og den knitrende lyd af flammerne sprede sig, mens mørket falder på udenfor og de sidste dagstimer rinder ud.

Huset gemmer på et ekstra highlight, som uden tvivl vil bringe glæde hele året rundt. På badeværelset har I nemlig adgang til jeres helt egen sauna, hvor I kan varme jer efter en gåtur på en blæsende efterårsdag – eller efter en frisk dukkert i Vesterhavet i det lune sommervejr.

Skøn beliggenhed, lukket terrasse og udsigt til Lyngvig Fyr

Feriehuset har en skøn beliggenhed midt i det smukke, vestjyske landskab, og hver dag kan I nyde den friske salte havluft fra terrassen, som er lukket af hele vejen rundt. Her kan hunden såvel som børnene også lege løs, uden I behøver at være bange for, at de går på opdagelse i området alene.

I bor få hundrede meter fra det berømte Lyngvig Fyr, som også kan spottes fra terrassen. Tag børnene med på en spændende udflugt i det gamle fyrtårn, som har masser af historie. Efter besøget kan I fortsætte til stranden, som kun ligger få minutters gang derfra.

Når vejret bliver lunt, og sommeren begynder at melde sin ankomst, kan I slutte dagene af med en grillmiddag på terrassen – og måske en smuk solnedgang og et glas rødvin, inden det er tid til at gå i seng?Soverum:3
Bolig-/Grundareal:90
Byggeår:1994

Køkken:

Køleskab m. frostboks, microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), dvd, radio.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, vaskemaskine, barnestol, trægulv i stue, trægulv i soveværelse, varmepumpe, lukket terrasse, havemøbler, liggestole, grill.

Henter data...

Se priser Sitemap
Søger...