Hyggeligt sommerhus tæt på fjordhavn i Nr. Lyngvig

3
1758
Anker Eskildsens vej 96, Nr. Lyngvig - Søg på husnr. G5631

Det rødmalede træhus emmer af klassisk sommerhushygge og indbyder til afslapning på de naturligt afskærmede terrasser samt gåture til den maleriske lille fjordhavn, Nr. Lyngivg Havn, der ligger få minutters gang fra sommerhuset.

Hyggen i centrum både sommer og vinter

Holder I ferie om sommeren, vil I elske sommerhusets hyggelige terrasser, som i godt vejr bliver en naturlig forlængelse af sommerhusets opholdsrum. Nyd at sidde udenfor med morgenmaden og suppler morgenkaffen med en stor portion solskin og fuglekvidder, mens I overvejer, hvad feriedagens program skal være.

Lige meget om I bruger dagen på solvognen, ved stranden eller måske med at fange krabber ved fjorden, så er det oplagt at lade dagen rinde ud med en hyggelig grillaften ved sommerhuset, måske med en grillet fisk fra en af Hvide Sandes fiskebutikker på menuen.

Hvis I kommer uden for sæsonen for at nyde den friske havluft, så er sommerhuset på Anker Eskildsens Vej 96 ligeledes et godt udgangspunkt for at nyde naturen og komme helt ned i gear.

Efter en dag fuld af frisk luft og naturoplevelser kan I tænde op i brændeovnen og trække en flaske god vin op, mens I sammen forbereder en lækker feriemiddag med alle jeres favoritter.

Tæt på både hav, fjord, fyr og Hvide Sande

I Nr. Lyngvig kommer du tæt på både hav og fjord. Mens den hyggelige Nr. Lyngvig Havn ligger lige om hjørnet ved Ringkøbing Fjord, byder gåturen til Vesterhavet på en fortryllende tur over heden, hvor I kan være heldige at møde både harer og rådyr.

En anden af områdets helt store oplevelser er det gamle fyrtårn, Lyngvig Fyr, som foruden den helt unikke udsigt over Vesterhavet, heden og Ringkøbing Fjord også byder på en hyggelig butik med café, en lille udstilling om livet som fyrpasser og ikke mindst en skøn naturlegeplads til børn i alle aldre.

Bliver trangen til et restaurantbesøg eller lidt velfortjent ferieshopping for stor, så hopper I bare på cykel eller i bilen og tilbagelægger de ca. 4 km. ind til den hyggelige havneby Hvide Sande, hvor I kan få stillet både sult og indkøbslyst, mens I nyder den maritime stemning på havnen.

 Soverum:3
Bolig-/Grundareal:67 / 1.202
Renoveret / Byggeår:2018 / 1974

Køkken:

Køleskab, fryser (100 L), opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, radio.

Bad:

1 badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, vaskemaskine, barnestol, træ laminat i stue, varmepumpe, afskærmet terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Se priser Sitemap
Søger...