Hyggeligt sommerhus tæt på fjordhavn i Nr. Lyngvig

2.5
icon
icon
icon

Anker Eskildsens Vej 96, Nr. Lyngvig

- Sommerhusnr.: G5631
5 pers.
Antal personer
1500 m.
Nærmeste strand
4000 m.
Nærmeste indkøb
Max 2
Husdyr tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Gæsterne siger: icon icon

Det rødmalede træhus emmer af klassisk sommerhushygge og indbyder til afslapning på de naturligt afskærmede terrasser samt gåture til den maleriske lille fjordhavn, Nr. Lyngivg Havn, der ligger få minutters gang fra sommerhuset.

Hyggen i centrum både sommer og vinter

Holder I ferie om sommeren, vil I elske sommerhusets hyggelige terrasser, som i godt vejr bliver en naturlig forlængelse af sommerhusets opholdsrum. Nyd at sidde udenfor med morgenmaden og suppler morgenkaffen med en stor portion solskin og fuglekvidder, mens I overvejer, hvad feriedagens program skal være.

Lige meget om I bruger dagen på solvognen, ved stranden eller måske med at fange krabber ved fjorden, så er det oplagt at lade dagen rinde ud med en hyggelig grillaften ved sommerhuset, måske med en grillet fisk fra en af Hvide Sandes fiskebutikker på menuen.

Hvis I kommer uden for sæsonen for at nyde den friske havluft, så er sommerhuset på Anker Eskildsens Vej 96 ligeledes et godt udgangspunkt for at nyde naturen og komme helt ned i gear.

Efter en dag fuld af frisk luft og naturoplevelser kan I tænde op i brændeovnen og trække en flaske god vin op, mens I sammen forbereder en lækker feriemiddag med alle jeres favoritter.

Tæt på både hav, fjord, fyr og Hvide Sande

I Nr. Lyngvig kommer du tæt på både hav og fjord. Mens den hyggelige Nr. Lyngvig Havn ligger lige om hjørnet ved Ringkøbing Fjord, byder gåturen til Vesterhavet på en fortryllende tur over heden, hvor I kan være heldige at møde både harer og rådyr.

En anden af områdets helt store oplevelser er det gamle fyrtårn, Lyngvig Fyr, som foruden den helt unikke udsigt over Vesterhavet, heden og Ringkøbing Fjord også byder på en hyggelig butik med café, en lille udstilling om livet som fyrpasser og ikke mindst en skøn naturlegeplads til børn i alle aldre.

Bliver trangen til et restaurantbesøg eller lidt velfortjent ferieshopping for stor, så hopper I bare på cykel eller i bilen og tilbagelægger de ca. 4 km. ind til den hyggelige havneby Hvide Sande, hvor I kan få stillet både sult og indkøbslyst, mens I nyder den maritime stemning på havnen.

 

Det siger vores gæster om sommerhuset G5631

D.
sagde , Danmark

Dejligt lyst hus med rigtig sommerhusstemning.Skøn oplevelse med det rå Vesterhav på den ene side af huset samt den rolige fjord på den anden side.

D.
sagde , Danmark

Udmærket hus, lidt slidt svarende til alder, lever op til beskrivelse og pris.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:67 / 1.202
Renoveret / Byggeår:2018 / 1974

Køkken:

Køleskab, fryser (100 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Barnestol, trælaminat i stue, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Nr. Lyngvig

Når du holder ferie i sommerhus i Nr. Lyngvig, bor du i et sandt smørhul midt imellem den livlige ferieby Søndervig og den hyggelige fiskeriby Hvide Sande på tangen mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Nr. Lyngvig er det oplagte valg, hvis du vil holde en ferie i rolige og naturskønne omgivelser, mens du samtidig er tæt på et par af de mest levende og hyggelige byer på vestkysten.

Beliggenhed og landskab: Området ved Nr. Lyngvig er præget af store arealer med hede og klitter, og du bor i gåafstand til både havet og fjorden. De mest udbredte dyrearter i klitterne er harer og ræve. Du kan også være heldig at spotte et rådyr, som typisk holder til i rørskovene ved Ringkøbing Fjord.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Hvide Sande, hvor du finder et stort udvalg af butikker i form af både supermarkeder og specialbutikker. Alternativt kan du tage en tur til Søndervig eller til den gamle og altid hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger cirka 20 minutters kørsel fra Nr. Lyngvig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, sildefiskeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov finder du i Femhøjsande Plantage, som ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka 20 minutters kørsel fra Nr. Lyngvig. Der er tale om en meget stor hundeskov på 20 hektar, og den er delvis indhegnet. Den nærmeste fuldt indhegnede hundeskov er Husby Hundeskov, som ligger godt en halv times kørsel fra Nr. Lyngvig.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...