Charmerende sommerhus med brændeovn tæt på Lyngvig Fyr

3
icon
icon
icon

Fyrmarken 221, Nr. Lyngvig

- Sommerhusnr.: GG1052
6 pers.
Antal personer
1000 m.
Nærmeste strand
4000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil

Dette fine sommerhus i Nr. Lyngvig emmer af charme og sætter rammerne for en klassisk sommerhusferie ved Vesterhavet. Den hyggelige og komfortable indretning med brændeovn rummer plads til 6 personer, og der er sørget for gode praktiske faciliteter. I får en alsidig terrasse med flere gode siddekroge og en skøn have med legeredskaber til de mindste. Et godt valg til en hyggelig familieferie.

Klassisk sommerhusidyl med brændeovn og gode praktiske faciliteter

Det røde træhus på Fyrmarken 221 er indbegrebet af klassisk sommerhusidyl. Ferieboligen er helt ideel til en ferie med familien – eller måske en romantisk udflugt for to? Her er plads til 6 personer fordelt på fire soveværelser, et med dobbeltseng, to med enkeltsenge og et med køjeseng.

I vil straks falde til i den lyse og venlige indretning, hvor de små pyntedetaljer og de komfortable møbler skaber en hyggelig atmosfære. Brændeovnen i alrummet sikrer jer en god temperatur og er en ægte stemningsspreder på de sene aftener og regnfulde dage.

Sommerhuset er udstyret med gode praktiske faciliteter, så de huslige pligter ikke tager for meget af den dyrebare ferietid. I køkkenet er der opvaskemaskine, og vaskemaskinen er nok især en hjælp for småbørnsfamilierne. En hurtig og stabilinternetforbindelse giver jer desuden mulighed for at streame film og serier på jeres medbragte devices.

Stor og alsidig terrasse og have med gynge og sandkasse

Sommerhuset har en god beliggenhed på en rolig naturgrund, omkranset af grantræer og buskads. På den store og alsidige terrasse kan I nyde godt af den friske luft og tanke nye kræfter i solens stråler. Terrassen er afskærmet og har også en overdækket del. Her får I masser af hyggelige kroge, hvor I kan sætte jer til rette med en friskbrygget kop kaffe eller en god bog i ro og mag.

Børnene vil elske haven, hvor de kan lege og spille bold. Der er også et gyngestativ og en sandkasse på grunden, som helt sikkert vil falde i god jord hos de yngste feriegæster.

Bo tæt på Lyngvig Fyr, Vesterhavet og Hvide Sande

Med ferieadresse på Fyrmarken har I et godt udgangspunkt for diverse udflugter. Mindre end 1 kilometer fra jer ligger en af vestkystens mest populære attraktioner, Lyngvig Fyr. I kommer også til at bo i gåafstand til stranden, og en kun en kort køretur skiller jer fra den charmerende lille by Hvide Sande, der med sit autentiske havnemiljø og sin hyggelige bymidte har noget for enhver smag.Soverum:4
Bolig-/Grundareal:70 / 1.514
Renoveret / Byggeår:2012 / 1976

Køkken:

Køleskab, fryser (75 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler).

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Fiberbredbånd, Vaskemaskine, Barneseng, Barnestol, Trægulv med gulvarme i stue, Trægulv i soveværelse, afskærmet terrasse, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Nr. Lyngvig

Når du holder ferie i sommerhus i Nr. Lyngvig, bor du i et sandt smørhul midt imellem den livlige ferieby Søndervig og den hyggelige fiskeriby Hvide Sande på tangen mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Nr. Lyngvig er det oplagte valg, hvis du vil holde en ferie i rolige og naturskønne omgivelser, mens du samtidig er tæt på et par af de mest levende og hyggelige byer på vestkysten.

Beliggenhed og landskab: Området ved Nr. Lyngvig er præget af store arealer med hede og klitter, og du bor i gåafstand til både havet og fjorden. De mest udbredte dyrearter i klitterne er harer og ræve. Du kan også være heldig at spotte et rådyr, som typisk holder til i rørskovene ved Ringkøbing Fjord.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Hvide Sande, hvor du finder et stort udvalg af butikker i form af både supermarkeder og specialbutikker. Alternativt kan du tage en tur til Søndervig eller til den gamle og altid hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger cirka 20 minutters kørsel fra Nr. Lyngvig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, sildefiskeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov finder du i Femhøjsande Plantage, som ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka 20 minutters kørsel fra Nr. Lyngvig. Der er tale om en meget stor hundeskov på 20 hektar, og den er delvis indhegnet. Den nærmeste fuldt indhegnede hundeskov er Husby Hundeskov, som ligger godt en halv times kørsel fra Nr. Lyngvig.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...