Hyggeligt feriehus med spabad tæt på fjorden

3.5
icon
icon
icon
icon

Anker Eskildsens Vej 3L, Nr. Lyngvig

- Sommerhusnr.: GW1403
6 pers.
Antal personer
1350 m.
Nærmeste strand
4000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Trænger I til at komme lidt væk fra hverdagens ræs, så er det oplagt at tage på ferie i dette hyggelige feriehus på Anker Eskildsens Vej 3L. Her kan op til 6 personer nyde en afslappende ferie i skønne omgivelser og kun 400 meter fra Ringkøbing Fjord.

Hyggelig indretning – badeværelse med spabad

I dette skønne sommerhus på Anker Eskildsens Vej 3L bliver I mødt af en hyggelig indretning, som I uden tvivl vil føle jer hjemme i. Feriehuset er indrettet med et stort opholdsrum, hvor stue og køkken er forenet, 3 soveværelser og 1 badeværelse med gulvvarme. På badeværelset står et lækkert spabad klar til at forkæle jer med masser af afslapning.

I opholdsstuen kan I samles til mange hyggelige stunder, hvad end det skal være med gode film i tv’et, sjove spil eller god mad omkring spisebordet. Med køkkenet i åben forbindelse til stuen kan I nyde hinandens selskab, selvom nogle står og laver mad, mens andre slænger sig i sofaerne. I stuen sørger brændeovnen for at fuldende den gode feriestemning.

Sydvendt terrasse – stor legeplads i nærheden

Fra opholdsstuen kan I træde ud på en stor afskærmet terrasse. Terrassen vender mod syd, så her kan I virkelig få glæde af solens varme stråler. Liggestole og havemøbler står klar til jer, så I kan finde jer godt til rette på terrassen. Også en grill er klar til, at I kan tilberede lækker aftensmad, som I kan nyde på terrassen på de lune aftener.

Til børnenes glæde ligger der en stor fælles legeplads tæt på sommerhuset. Her er der både gyngestativ og fodboldbane, hvor de kan lege og hygge sig i mange timer. I nærheden er der også en bålplads, hvor I kan riste skumfiduser om aftenen efter grillmiddagen på terrassen.

Skønne oplevelser i Nr. Lyngvig

Nr. Lyngvig byder på masser af skøn natur, som helt sikkert skal opleves – der er både gode cykelstier og en skøn natursti, I kan opleve den fra. Området er især præget af mange klitter og heder, og her er der også mange dyr, I kan være heldige at opleve.

Også Vesterhavet ligger blot 1350 meter fra sommerhuset på Anker Eskildsens Vej 3L. Vesterhavet er noget, der bare skal opleves, uanset om man er en ægte vandhund eller ej – gåture langs de smukke sandstrande er nemlig ren terapi for sjælen. I kan også besøge Ringkøbing Fjord, der ligger blot 400 meter fra sommerhuset.

Nr. Lyngvig ligger mellem Søndervig og Hvide Sande, der er to skønne og besøgsværdige byer, som begge byder på et godt handelsliv og gode spisesteder – perfekt til de feriedage, hvor I ikke selv vil stå for aftensmaden.

Det siger vores gæster om sommerhuset GW1403

D.
sagde , Danmark

dejligt hus. Yderst velholdt område. Tæt ved Vesterhavet, indkøb mvSoverum:3
Bolig-/Grundareal:80 / 300
Byggeår:2003

Køkken:

Køleskab, Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), DVD, Radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 1 Badeværelse (Gulvvarme).

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Varmepumpe, lukket terrasse, Overdækket terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Nr. Lyngvig

Når du holder ferie i sommerhus i Nr. Lyngvig, bor du i et sandt smørhul midt imellem den livlige ferieby Søndervig og den hyggelige fiskeriby Hvide Sande på tangen mellem Vesterhavet og Ringkøbing Fjord. Nr. Lyngvig er det oplagte valg, hvis du vil holde en ferie i rolige og naturskønne omgivelser, mens du samtidig er tæt på et par af de mest levende og hyggelige byer på vestkysten.

Beliggenhed og landskab: Området ved Nr. Lyngvig er præget af store arealer med hede og klitter, og du bor i gåafstand til både havet og fjorden. De mest udbredte dyrearter i klitterne er harer og ræve. Du kan også være heldig at spotte et rådyr, som typisk holder til i rørskovene ved Ringkøbing Fjord.

Indkøb og shopping: Den nærmeste handelsby er Hvide Sande, hvor du finder et stort udvalg af butikker i form af både supermarkeder og specialbutikker. Alternativt kan du tage en tur til Søndervig eller til den gamle og altid hyggelige købstad Ringkøbing, som ligger cirka 20 minutters kørsel fra Nr. Lyngvig.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, sildefiskeri, drageflyvning og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: Den nærmeste hundeskov finder du i Femhøjsande Plantage, som ligger et par kilometer øst for Ringkøbing, cirka 20 minutters kørsel fra Nr. Lyngvig. Der er tale om en meget stor hundeskov på 20 hektar, og den er delvis indhegnet. Den nærmeste fuldt indhegnede hundeskov er Husby Hundeskov, som ligger godt en halv times kørsel fra Nr. Lyngvig.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...