Poolhus med skøn beliggenhed tæt på klitter og strand

4
6688
Fladsbjergvej 65, Klegod - Søg på husnr. H0124
Gæsterne siger:

Der er mange grunde til at holde ferie i netop dette feriehus. Det ligger uforstyrret i 1. klitrække, så du har de smukke klitter og Vesterhavet lige ved siden af. Sydvest for feriehuset er der en stor lukket terrasse, hvor du kan sidde og nyde de gode solskinsdage og grillhygge med familien.

Skønt poolhus med stor poolafdeling, hvor både store og små kan boltre sig

Det velholdte danner de bedste rammer om en skøn og sjov ferie med familien eller vennerne. Det er praktisk indrettet med to soverum og et badeværelse i hver ende, så der f.eks. kan laves en forældre- og en børneafdeling. Køkken, spiseafdeling og stue finder du i åben forbindelse i centrum af huset, og her vil du sikkert tilbringe mange hyggelige timer med familien.

Fra opholdsafdelingen er der adgang til den dejlige store poolafdeling med swimmingpool, sauna og standvandsspa med plads til fem personer. Børnene vil sikkert elske af svømme og plaske med mor og far. Og om aftenen kan du tænde lidt stearinlys og nyde nogle rolige timer i saunaen og spaen.

Desuden er alle senge blevet udskiftet i 2018.

Rolig beliggenhed er lig med uforstyrret tid sammen med familien

Feriehuset ligger for enden af en lille sidevej, helt ude ved klitterne. Så her kan du holde en afslappende ferie uden større forstyrrelser, og det er sikkert noget du især vil nyde, når du opholder dig på den store terrasse. Og da terrassen er lukket, skal du ikke tænke på, om småbørn og hund tager på udflugt alene. I stedet kan du læse en god bog eller tænde op i grillen og forkæle smagsløgene med en saftig bøf og et godt glas rødvin.

Oplev de marehalmsklædte klitter, Vesterhavet og dets skønne sandstrand

Da feriehuset ligger i 1. klitrække kan du fra feriehuset nyde udsigten til heden og klitter – et smukt syn hele året rundt. Og har du lyst til at komme ned til Vesterhavet og stranden og gå en dejlig tur, lege med børnene eller tage en forfriskende dukkert, er du kun få minutters gang derfra.

Det siger vores gæster om sommerhuset H0124

D.
sagde , Ølgod

HyggeligtSoverum:4
Bolig-/Grundareal:200 / 2.000
Byggeår:1995

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (50 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

Standvandsspa, 2 badeværelser.

Sovepladser:

4 Dobbeltsenge, 1 Enkeltseng

Øvrige:

Fiberinternet 100/100 Mbit, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, varmepumpe, afskærmet terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill.

Henter data...

Se priser Sitemap
Søger...