Hyggeligt sommerhus i træ beliggende i Klegod

3.5
icon
icon
icon
icon

Havklitvej 159, Klegod

- Sommerhusnr.: H5024
6 pers.
Antal personer
350 m.
Nærmeste strand
4000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus
Rabat i lavsæsonen
Book to uger i lavsæsonen og spar 25%.
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Dette dejlige træhus på Havklitvej er oplagt for dig, som gerne vil bo i et pænt og godt hus med en god indretning. Huset ligger i det dejlige og fredelige feriehusområde Klegod, som er et attraktivt ferieområde på grund af sine smukke naturomgivelser.

Feriebolig i Klegod i skønne rammer

Det dejlige sommerhus er hyggeligt indrettet med synlige træbjælker i loftet og træbeklædte vægge. Det gør indretningen hyggelig og fuld af varme. Husets hjerte er alrummet, der rummer stue, spiseplads og køkken. Her kan familien samles om en god middag eller et spil ved sofabordet. Her kan I slippe hverdagens opgaver og pligter og bare slappe af og være sammen. Huset er indrettet med 3 soverum og plads til 6 personer. Huset har desuden en dejlig sauna, som er perfekt at hoppe i efter en dag ude i den friske luft.

Nyd sommersolen på terrassen

Fra stuen er der udgang til husets delvist afskærmede terrasse, der danner rammerne om skønne, glade dage med solbadning og god mad fra grillen. Til terrassen hører naturligvis havemøbler, liggestole og grill. Huset har en super beliggenhed. Det tager kun nogle få minutter at gå ned til stranden. Her kan I samle sten, bygge sandslotte og bade.

Ferie ved Vesterhavet

Ferie ved Vesterhavet er for alle. For store og små. Her er der både noget for jer, som har børn og jer, som gerne vil være aktive i ferien eller bare slappe af. Fra Nymindegab til Søndervig løber en dejlig natursti, som er perfekt til gåture, cykelture og løb. Samtidig kan I nyde den smukke natur og det brusende vand. Eller I forkæle jer med en lækker middag fra én af spisestederne i byerne Hvide Sande og Søndervig.

Det siger vores gæster om sommerhuset H5024

DE
D.
sagde , Deutschland

Wir haben ein Ferienhaus vorgefunden, in dem wir uns sehr wohl gefühlt haben. Alle Angaben aus der Beschreibung waren korrekt. Alle benötigten Haushaltsartikel waren vorhanden und in einem guten Zustand.
Das Bad war in der Größe ausreichend.
Die Anleitungen (in der Broschüre von Esmark) waren hilfreich und wir sind mit allem gut zurechtgekommen.

DE
D.
sagde , Deutschland

Das Ferienhaus an sich ist nicht schlecht. Klein aber gemütlich. Betten waren für uns angenehm. Küche war auch ok. Der Geschirrspüler ist sehr laut. Man sollte ihn am Tag laufen lassen. Die Wärmepumpe hat gut funktioniert und das Haus wurde warm.
Das Badezimmer hat uns nicht gefallen. Das Duschen war nicht angenehm, eng und der Duschkopf lies sich schlecht einstellen. Wirkt sehr veraltet.
Terrassen sind sehr schön. Der Blick aus dem Wohnzimmer ist sehr schön. Die Nähe zum Strand ist perfekt.
Es war eine schöne Woche.

DE
D.
sagde , Deutschland

Liebevoll eingerichtetes Haus mit allem nötigen Zubehör. Sehr sauber. Badezimmer in die Jahre gekommen, aber sauber. Sauna nicht ganz dicht aber dennoch gut.
Alles in allem kommen wir gern wir.
Top Lage!

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:74 / 2.000
Renoveret / Byggeår:2021 / 1986

Køkken:

Køleskab, fryser (15 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), radio.

Bad:

1 Badeværelse.

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 4 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, sauna, Vaskemaskine, Barnestol, Trægulv i stue, Trægulv i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill.

Henter data...

Værd at vide om Klegod

Klegod er et hyggeligt ferieområde, som ligger mellem den livlige ferieby Søndervig og fiskeribyen Hvide Sande med Vesterhavet på den ene side og Ringkøbing Fjord på den anden. Sommerhuse i Klegod er derfor et ideelt sted at holde ferie, hvis du vil holde den i rolige omgivelser midt i den skønne natur samtidig med, at du er tæt på masser af aktiviteter og attraktioner.

Beliggenhed og landskab: Når du holder ferie i Klegod, bor du i et område, som er præget af strand, klitter og hedeområder. Du bor tæt på både Vesterhavet og Ringkøbing Fjord, og der er et rigt dyreliv i området. Der bliver ofte observeret råvildt, harer og ræve i Klegod.

Indkøb og shopping: Der ligger en bagerbutik i Klegod, hvor du i sommerhalvåret kan købe friskbagt morgenbrød alle ugens dage. Det tager cirka 10 minutter at køre til enten Søndervig eller Hvide Sande, hvor du finder flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Femhøjsande Plantage og i Husby. Det tager cirka 20 minutter at køre til hundeskoven i Femhøjsande Plantage, som ligger øst for Ringkøbing. Det tager en halv time at køre til hundeskoven i Husby, som er en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...