Moderne sommerhus i Klegod til 6 personer med vildmarksbad

5
icon
icon
icon
icon
icon

Opstrupsvej 7, Klegod

- Sommerhusnr.: H5181
6 pers.
Antal personer
950 m.
Nærmeste strand
6000 m.
Nærmeste indkøb
Hund ikke tilladt
2 pers.
Tømmespa
4 pers.
Vildmarksbad
Udesauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

På en læfyldt og ugeneret naturgrund i det sydlige Klegod ligger dette femstjernede feriehus, hvor I kan holde en afslappende ferie med op til 6 personer. Feriehuset er opført i 2021 og byder på flotte, moderne omgivelser med brændeovn og varmepumpe samt en stor terrasse med vildmarksbad.

Femstjernet feriehus med moderne indretning, brændeovn og varmepumpe

Velkommen på Opstrupsvej 7 – en femstjernet ferieadresse, som passer perfekt til jer, der gerne vil holde en afslappende ferie i flotte omgivelser. Det rummelige sommerhus er opført i 2021, og her får I en moderne og stilfuld indretning, hvor også det praktiske er tænkt ind.

Feriehusets hjerte er det store alrum, der indeholder både køkken, spiseafdeling og stue. Hele rummet er udstyret med gulvvarme, og brændeovnen i stueafdelingen tilfører en ekstra sjat hyggelig feriestemning. Desuden sørger en energibesparende varmepumpe for, at I altid har et behageligt rumklima – uden de store omkostninger.

Stor terrasse med vildmarksbad på læfyldt og ugeneret naturgrund

Rundt om feriehuset løber en stor terrasse, hvor I alle uden problemer finder en plads i solen. Den mere end 2.000 kvadratmeter store naturgrund er omkranset af høje grantræer og tæt buskads, så I har en både læfyldt og ugeneret beliggenhed.

På terrassen finder I også et af feriehusets highlights, nemlig det lækre vildmarksbad. Det varme boblebad er en sikker vej til rendyrket afslapning.

Klegod – klitlandskab, strand og kort vej til hyggelige feriebyer

Klegod er et skønt ferieområde med masser af flot natur. Her kan I virkelig give jer i færd med at udforske vestkystens åbne klitlandskaber og brede sandstrande. En god naturcykelsti løber gennem området – hele vejen til Søndervig i nord og Hvide Sande i syd.

I kan også tage bilen og køre de få kilometer til en af vestkystens små, velbesøgte feriebyer. Mens Søndervig byder på shopping og diverse aktivitetsmuligheder, er Hvide Sande indbegrebet af en charmerende havneby med autentisk atmosfære og lækre spisesteder med mulighed for at smage på de lokale specialiteter.

Det siger vores gæster om sommerhuset H5181

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schönes, modernes und gut durchdachtes Ferienhaus. Vor allem bei schlechtem Wetter hat man gute Möglichkeiten den Tag angenehm zu gestalten! Bei 3 kleinen Kindern ein absoluter Vorteil! Wir kommen gerne wieder!

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schönes helles Ferienhaus mit genügend Platz und Möglichkeit für Spiele und Beschäftigungen auch bei schlechtem Wetter. Super sind auch die drei Duschen und Toiletten, sodass morgens kein Stress aufkommt.

DE
D.
sagde , Deutschland

Sehr schon ausgestattetes und geräumiges Ferienhaus. Gerade der Freizeitraum mit Billardtisch war ein Highlight an den kalten Tagen.
Die holzbetriebene Aussensauna funktioniert erstaunlich gut.

Se flere anmeldelser


Soverum:3
Bolig-/Grundareal:155 / 2.122
Byggeår:2021

Køkken:

Køleskab, fryser (100 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (danske og tyske kanaler), radio.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme), 1 gæstetoilet.

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, Udesauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Billard, trælaminat med gulvarme i stue, trælaminat i soveværelse, Varmepumpe, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, Vildmarksbad.

Henter data...

Værd at vide om Klegod

Klegod er et hyggeligt ferieområde, som ligger mellem den livlige ferieby Søndervig og fiskeribyen Hvide Sande med Vesterhavet på den ene side og Ringkøbing Fjord på den anden. Sommerhuse i Klegod er derfor et ideelt sted at holde ferie, hvis du vil holde den i rolige omgivelser midt i den skønne natur samtidig med, at du er tæt på masser af aktiviteter og attraktioner.

Beliggenhed og landskab: Når du holder ferie i Klegod, bor du i et område, som er præget af strand, klitter og hedeområder. Du bor tæt på både Vesterhavet og Ringkøbing Fjord, og der er et rigt dyreliv i området. Der bliver ofte observeret råvildt, harer og ræve i Klegod.

Indkøb og shopping: Der ligger en bagerbutik i Klegod, hvor du i sommerhalvåret kan købe friskbagt morgenbrød alle ugens dage. Det tager cirka 10 minutter at køre til enten Søndervig eller Hvide Sande, hvor du finder flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Femhøjsande Plantage og i Husby. Det tager cirka 20 minutter at køre til hundeskoven i Femhøjsande Plantage, som ligger øst for Ringkøbing. Det tager en halv time at køre til hundeskoven i Husby, som er en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser
Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...