Luksusferie i stråtagshus med pool og fantastisk beliggenhed

4
6468
Nordsø Ferievej 61, Klegod - Søg på husnr. H5339

På Nordsø Ferievej 61 i Klegod står dette poolhus og venter på jer. Lige så charmerende, som det er udvendigt, med stråtaget og de hvide sprossede vinduer, lige så dejligt er det indvendigt med både sauna, spabad og swimmingpool.

Familieferie i stor stil med sauna, spa og pool

Her er der dømt familieferie i stor stil, og med plads til både 10 personer og 2 hunde, er der ikke nogen, der behøver at blive hjemme fra en skøn sommerhusferie med hele familien.

Det nyligt renoverede hus byder på noget for enhver smag, og den hjemlige og enkle indretning med brændeovn sørger for, at I falder godt til fra første ferieøjeblik og kan slappe ordentligt af.

Ud over dette får I også både swimmingpool, spa og sauna – og mens de mindste feriegæster plasker rundt i den 20 m² store pool, kan I læne jer godt tilbage i varmen og glemme alle hverdagens strabadser derhjemme.

Fantastisk beliggenhed kun 200m fra stranden

Den lukkede terrasse er perfekt til børne- og hundefamilierne, og mens I slapper af i liggestolene med en god bog, kan I roligt lade både børn og hunde få fri leg uden at bekymre jer om, om de skulle begynde at udforske området på egen hånd. Der er desuden også et gyngestativ, som med garanti også bliver et hit blandt de yngste.

Huset ligger helt fantastisk i det unikke landskab, og fra havestolene på terrassen har I udsigt ud over det smukke og uspolerede klitareal. Til de lune sommeraftener står grillen klar, og her er der virkelig mulighed for at betragte den smukke udsigt, mens solen går ned bag klittoppene.

Som prikken over i’et har I kun ganske kort vej til den nærmeste strandopgang, og der er altså rig mulighed for at planlægge strandudflugter, eller måske endda tage en dukkert på de varme solskinsdage.

 Soverum:4
Bolig-/Grundareal:187 / 2.000
Renoveret / Byggeår:2017 / 1992

Køkken:

Microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 6 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberinternet 100/100 Mbit, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barneseng, træ laminat i stue, træ laminat i soveværelse, lukket terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Se priser Sitemap
Søger...