Skønt beliggende sommerhus med udsigt ud over klitlandskabet

3
2178
Opstrupsvej 82, Klegod - Søg på husnr. H5390

Midt i det smukke klitlandskab finder I dette hyggelige sommerhus. Her kan I holde en romantisk ferie for to i lyse og åbne omgivelser, med brændeovn og ikke mindst en fantastisk beliggenhed og udsigt ud over det fredede klitareal.

Harmonisk stemning og hygge foran den knitrende brændeovn

På Opstrupsvej 82 er I garanteret en herlig ferie med tid til jer selv og hinanden. Lad romantikken blomstre i det lille sommerhus, hvor der er lagt vægt på, at der skal være plads til hygge og afslapning.

De lyse omgivelser og den enkle indretning vil helt fra start af sætte en harmonisk stemning, så I kan falde godt til i det nye feriehjem. Især sofahjørnet vil blive centrum for afslapning, og her kan I rigtig smide benene opad med en god bog og en kop kaffe.

For at gøre ferien ekstra god, er huset udstyret med en brændeovn, og specielt de kølige og regnfulde dage bliver hurtigt ekstra hyggelige flammernes knitren til at fylde rummet med feriestemning, mens I sidder i varmen og hører vinden suse udenfor.

Følg solen hele dagen på de to terrasser

Når solen kigger frem, er det tid til at rykke udenfor – og med terrasser på begge sider af huset, kan I følge solens stråler hele dagen lang. Mens I slænger jer i liggestolene og nyder varmen, kan I nyde godt af den naturskønne beliggenhed.

På den åbne terrasse på forsiden af huset kan I spise en lækker morgenmad i solen med udsigt til de smukke fredede klitareal mod nord, og de nybagte rundstykker hertil kan I hurtigt hente hos den lille købmand i Klegod. Søger I flere indkøbsmuligheder, er Søndervig det oplagte valg, kun en kort køretur fra feriehjemmet.

Sidst, men ikke mindst, ligger stranden kun få minutters gang fra huset. Mon ikke der bliver tid til et par romantiske ture langs strandkanten, eller måske en spadseretur om aftenen, hvor I hånd i hånd betragte den smukke solnedgang?Soverum:2
Bolig-/Grundareal:44 / 1.688
Renoveret / Byggeår:2001 / 1964

Køkken:

Køleskab, køleskab m. frostboks.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 badeværelse.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, Soveplads Hems

Øvrige:

Fiberinternet 100/100 Mbit, træ laminat i stue, afskærmet terrasse, overdækket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill.

Henter data...

Se priser Sitemap
Søger...