Luksusferiehus ved havet med pool, sauna, spa og hund tilladt

4
icon
icon
icon
icon

Nordsø Ferievej 25, Klegod

- Sommerhusnr.: H5638
8 pers.
Antal personer
700 m.
Nærmeste strand
6000 m.
Nærmeste indkøb
Max 1
Hund tilladt
ca. 20
Swimmingpool
4 pers.
Tømmespa
Sauna
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Fibernet
Gratis fiberbredbånd
Ikke-ryger hus
Ladning
Ingen mulighed for opladning af elbil
Gæsterne siger: icon icon

Kun 450 meter fra havet med udsigt til klitterne, den fredede hede og Nr. Lyngvig Fyr ligger dette luksuspoolhus med plads til 8 personer og en hund. Huset sætter de perfekte rammer for en ferie fyldt med familiehygge, afslapning, latter og naturoplevelser. Her er noget for alle!

Luksusferie for hele familien tæt på fredet natur og Vesterhavet

I det nyrenoverede (2018) sommerhus på Nordsø Ferievej 25 kan hele familien holde en afslappende ferie tæt på naturen og med masser af luksus. Fra de store vinduespartier i stuen har I udsigt til det åbne klitlandskab med den fredede hede og Nr. Lyngvig Fyr. Få meter fra feriehuset ligger Vestkyststien, der kan føre jeg gennem det fantastiske landskab enten på cykel eller gåben. Inde i huset sørger de nye, energibesparende hvidevarer fra 2019 for alt det praktiske.

På den lukkede terrasse kan I solbade på liggestolene, mens I nyder den flotte himmel og tilbereder en lækker grillmiddag. Om aftenen sørger solnedgangen for romantik, og når mørket falder på, kan hyggen fortsætte indenfor foran kaminen, der skaber en helt særlig atmosfære i det store køkkenalrum.

Wellnessferie med sauna, pool og spa

Feriehusets 193 kvadratmeter rummer også en pool, hvor både børn og voksne kan få sig rørt og grine sammen. I spabadet kan 4 personer slappe af samtidig, og saunaen står klar til at varme jer op med feriestemning efter en lang dag ude i det fantastiske naturområde.

Der er masser af opbevaringsplads i huset, så I kan roligt pakke tøj til al slags vejr. På regnvejrsdage kan I hygge jer inden døre og se TV på de to fjernsyn eller surfe på internettet. Selv når det er koldt udenfor, sørger gulvvarmen på badeværelset for, at I ikke får kolde fødder. Resten af huset varmes op med 2 energibesparende luft til luft varmepumper fra 2019 (i stuen og i poolrummet), og i poolområdet kan I få op til 30 grader, hvis I virkelig skal varmes igennem.

Det siger vores gæster om sommerhuset H5638

D.
sagde , Tønder

Tolles Haus mit super Lage und toller Einrichtung . Alles war blitzsauber und es war alles vorhanden was man für einen tollen Urlaub braucht. Absolut empfehlenswert

D.
sagde , Odense SØ

Fint sommerhus med god indretning. Dejlig udsigt og gode terrasser. Kort distance til vandet og super natur i området. Dejligt stort poolområde så hele familien kan bade og hygge sig i ferien.

D.
sagde , Danmark

Skønt hus med fred om natten og en spektakulær udsigt om dagen. Praktisk køkken og god ruminddeling til to børnefamilier.

Se flere anmeldelser


Soverum:4
Bolig-/Grundareal:193 / 2.477
Renoveret / Byggeår:2018 / 1992

Køkken:

Køleskab, fryser (93 L), Microbølgeovn, Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, Parabol (tyske kanaler), radio.

Bad:

Tømmespa, 2 badeværelser (Gulvvarme).

Sovepladser:

3 Dobbeltsenge, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Fiberbredbånd, sauna, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barnestol, klinker med gulvarme i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, afskærmet terrasse, lukket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, redskabsrum.

Henter data...

Værd at vide om Klegod

Klegod er et hyggeligt ferieområde, som ligger mellem den livlige ferieby Søndervig og fiskeribyen Hvide Sande med Vesterhavet på den ene side og Ringkøbing Fjord på den anden. Sommerhuse i Klegod er derfor et ideelt sted at holde ferie, hvis du vil holde den i rolige omgivelser midt i den skønne natur samtidig med, at du er tæt på masser af aktiviteter og attraktioner.

Beliggenhed og landskab: Når du holder ferie i Klegod, bor du i et område, som er præget af strand, klitter og hedeområder. Du bor tæt på både Vesterhavet og Ringkøbing Fjord, og der er et rigt dyreliv i området. Der bliver ofte observeret råvildt, harer og ræve i Klegod.

Indkøb og shopping: Der ligger en bagerbutik i Klegod, hvor du i sommerhalvåret kan købe friskbagt morgenbrød alle ugens dage. Det tager cirka 10 minutter at køre til enten Søndervig eller Hvide Sande, hvor du finder flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Femhøjsande Plantage og i Husby. Det tager cirka 20 minutter at køre til hundeskoven i Femhøjsande Plantage, som ligger øst for Ringkøbing. Det tager en halv time at køre til hundeskoven i Husby, som er en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...