Miljøvenligt luksussommerhus med rolig beliggenhed

4.5
3179
Opstrupsvej 46, Klegod - Søg på husnr. H5817
Gæsterne siger:

Fantastisk dejligt luksussommerhus opført i de bedste materialer. Huset er beliggende på en fredelig naturgrund direkte op til stort hedeområde. Det flotte sommerhus er særdeles miljøvenligt, og har både solcelleanlæg samt varmepumpe.

Miljøvenligt og opført i de bedste materialer

Luksushuset for den kræsne lejer! Her får man virkeligt et flot sommerhus, som oven i købet er miljøvenligt, idet her både er installeret solcelleanlæg samt varmepumpe. Huset har plads til 6 personer i 3 soveværelser. Alle soveværelser er udstyret med boksmadrasser. Her er 2 flotte badeværelser med gulvvarme, – det største har sauna og boblebad med romantisk stjernehimmel. Dejligt indrettet køkken med alt i hårde hvidevarer. Køkkenet står i åben forbindelse med spisestue og stue. Her er indbygget brændeovn, som giver masser af varme og hygge. Desuden er der gulvvarme i både stue, køkken og entré. Huset har også internetforbindelse, som gratis kan benyttes.

Rolig beliggenhed

Huset er fredeligt beliggende for enden af en lille stikvej, direkt op af stort hedeareal, der inviterer til lange vandreture og afslapning. Terrassen er udstyret med gode havemøbler, liggestole og grill. Der er også tænkt på de mindste gæster med både gynger og sandkasse.

Det siger vores gæster om sommerhuset H5817

D.
sagde , Løgstrup

Super indrettet og hyggeliggode senge, havemøbler og der var service til mere end 6 personerSoverum:3
Bolig-/Grundareal:103 / 1.700
Byggeår:2012

Køkken:

Køleskab, fryser (60 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Pejseindsats, brændeovn, fladskærms-tv, parabol (danske og tyske kanaler), dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

Spabad, 2 badeværelser, gulvvarme, gæstetoilet med gulvvarme.

Øvrige:

Gratis trådløs adsl internet, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, barneseng, barnestol, træ laminattrægulv med gulvarme i stue, træ laminat med gulvarme i soveværelse, varmepumpe, lukket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge, redskabsrum.

Henter data...

Se priser Sitemap
Søger...