Sommerhus med stråtag og lukket terrasse – hund tilladt

5
4429
Milevej 5, Klegod - Søg på husnr. H5965
Gæsterne siger:

Lækkert og moderne sommerhus fra 2014 i mursten og med stråtag. Det ligger på en fredfyldt naturgrund og har en lukket terrasse. Indretningen er smagfuld, og huset danner en dejlig ramme for familien, som ønsker komfort og kvalitet. Vesterhavet er tæt på, og det er tilladt at medbringe 1 hund.

Charmerende feriehus bygget i 2014 i mursten og med stråtag

Et skønt moderne og utroligt lækkert sommerhus i Klegod, hvor fred, ro og høj komfort er grundene til, at man skal booke netop dette hus. Der er rengøringsvenlige klinkegulve i køkkenet og i stuen, og her giver loftet til kip et skønt lys. På værelserne er der trælaminatgulve, og på de 2 flotte badeværelser er der naturligvis fliser med gulvvarme.

Her kan man nyde en skøn lukket terrasse

Der er to terrasser til dette hus, hvoraf den ene er lukket, hvilket er helt perfekt, hvis man har mindre børn eller hunden med. Området er skønt og fredfyldt, og der er et godt stisystem, som er meget velegnet til gåture eller cykelture, hvis man har cykler med. Der er heller ikke langt til Vesterhavet, som altid er en kæmpe oplevelse på alle årstider.

En fantastisk feriedestination for familier med børn og hund

Naturen på Holmsland Klit er helt unik, ikke kun et brusende Vesterhav, men hele det varierede landskab fra Houvig i nord til Bjerregård i syd. Området ved Milevej er kuperet med lyng og marehalmsklædte klitter, og det indbyder til traveture med hund og børn. Der er heller ikke langt til badebyen Søndervig eller til den moderne fisker- og havneby Hvide Sande. Så udover en smuk natur er der gode mulighed for aktiviteter som golf, lystfiskeri og motion.

Det siger vores gæster om sommerhuset H5965

D.
sagde , Danmark

Flot hus på alle måder.Mangler afskærmning I forhold til nabohus – nr 7.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:103 / 2.000
Byggeår:2014

Køkken:

Køleskab, fryser (26 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (tyske kanaler), dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

Spabad, 2 badeværelser, gulvvarme.

Øvrige:

Gratis trådløs adsl internet, sauna, vaskemaskine, tørretumbler, klinker med gulvarme i stue, træ laminat i soveværelse, afskærmet terrasse, lukket terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge.

Henter data...

Se priser Sitemap
Søger...