Sommerhus til 4 personer med stor terrasse og 650 meter til havet

2.5
icon
icon
icon

Milevej 11, Klegod

- Sommerhusnr.: H5966
4 pers.
Antal personer
650 m.
Nærmeste strand
5000 m.
Nærmeste indkøb
Husdyr ikke tilladt
Opvaskemaskine
Vaskemaskine
Tørretumbler
Internet
Gratis internet
Ikke-ryger hus

Dette sommerhus i Klegod rummer plads til 4 personer og ligger kun 650 meter fra det brusende Vesterhav. Her er rammerne sat for en hyggelig og afslappende ferie midt i den grønne natur – med alle praktiske nødvendigheder, en klassisk brændeovn og en stor, lækker terrasse.

Hyggeligt sommerhus med brændeovn og praktiske faciliteter

Sommerhuset i Klegod er indrettet i en hyggelig og afdæmpet stil, der straks leder tankerne hen på den klassiske sommerhusferie. Feriens mødested bliver uden tvivl opholdsrummet, hvor både køkken, spiseafdeling og stue er samlet i ét rum. I stueafdelingen står brændeovnen, der altid spreder hyggelig ferieatmosfære.

Indretningen er ikke kun hyggelig, den er også praktisk. Brændeovnen, og en energibesparende varmepumpe sørger for, at I altid har en behagelig temperatur. Med en gratis internetforbindelse kan I streame film og serier fra jeres medbragte elektronik.

Beliggenhed midt i den grønne natur – stor terrasse og gyngestativ til børnene

Sommerhuset ligger på en 2.000 kvadratmeter stor naturgrund og byder på et dejligt uderum med udsigt til den grønne natur. En kæmpestor terrasse går hele vejen rundt om huset, så I altid kan finde en plads i solen.

Med gode havemøbler, liggestole og grill kan I nyde de dejlige solskinsdage i fulde drag og runde dagen af med en lækker grillmiddag i aftensolen. Der er også et gyngestativ til børnene.

Kun 650 meter til stranden og en kort køretur til Søndervig og Hvide Sande

Med ferieadresse på Milevej 11 kommer I til at bo kun 650 meter fra stranden. Den kilometerlange sandstrand indbyder til lange gåture hele året rundt, og på de varme sommerdage er der kort vej til en nedkølende dukkert i de blå bølger.

Et par kilometer nordpå ligger feriebyen Søndervig, og kører I mod syd, kommer I til Hvide Sande. Her finder I både indkøbsmuligheder, lækre bagerier, restauranter og caféer.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:80 / 2.000
Byggeår:1976

Køkken:

Køleskab, fryser (50 L), Opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, Fladskærms-tv, danske og tyske kanaler, DVD, radio.

Bad:

1 Badeværelse (Gulvvarme).

Sovepladser:

1 Dobbeltseng, 2 Enkeltsenge

Øvrige:

Gratis trådløs internet, Vaskemaskine, Tørretumbler, Barneseng, Barnestol, Tæppe i stue, Tæppe i soveværelse, Varmepumpe, Overdækket terrasse, Åben terrasse, Havemøbler, Liggestole, Grill, gynge.

Henter data...

Værd at vide om Klegod

Klegod er et hyggeligt ferieområde, som ligger mellem den livlige ferieby Søndervig og fiskeribyen Hvide Sande med Vesterhavet på den ene side og Ringkøbing Fjord på den anden. Sommerhuse i Klegod er derfor et ideelt sted at holde ferie, hvis du vil holde den i rolige omgivelser midt i den skønne natur samtidig med, at du er tæt på masser af aktiviteter og attraktioner.

Beliggenhed og landskab: Når du holder ferie i Klegod, bor du i et område, som er præget af strand, klitter og hedeområder. Du bor tæt på både Vesterhavet og Ringkøbing Fjord, og der er et rigt dyreliv i området. Der bliver ofte observeret råvildt, harer og ræve i Klegod.

Indkøb og shopping: Der ligger en bagerbutik i Klegod, hvor du i sommerhalvåret kan købe friskbagt morgenbrød alle ugens dage. Det tager cirka 10 minutter at køre til enten Søndervig eller Hvide Sande, hvor du finder flere store supermarkeder og en lang række specialbutikker.

Oplevelse og udflugtsmål:

Muligheder for at være aktiv: Vandreture, cykelture, badning, vandsport, lystfiskeri, og ravsøgning.

Hundeskove i nærheden: De nærmeste hundeskove ligger i Femhøjsande Plantage og i Husby. Det tager cirka 20 minutter at køre til hundeskoven i Femhøjsande Plantage, som ligger øst for Ringkøbing. Det tager en halv time at køre til hundeskoven i Husby, som er en fuldt indhegnet hundeskov.

Se priser

Cvr: 26257409

Persondata- og cookiepolitikSitemap
Søger...