Nyd naturen fra den delvist, lukkede terrasse

3
2438
Anders Juhls Vej 5, Søndervig - Søg på husnr. i0037

Leder I efter et sommerhus, som formår at skabe en ægte sommerferiestemning, så er huset her måske noget for jer. Huset har alt det, I har brug for for at få en dejlig ferie. Og samtidig ligger det i et attraktivt område med mange, spændende aktiviteter for store og små.

Ægte feriestemning og plads til hund

Dette feriehus er i vores mest populære kategori. Feriehuset er pænt og hyggeligt indrettet med 3 store soverum. Huset ligger i rolige omgivelser på en flot naturgrund, og den personlige indretning i huset og de træbeklædte vægge skaber en autentisk sommerhusstemning, der inviterer til fælles aktiviteter og nærvær. Det perfekte hus, hvis du skal have din hund med på ferie.

Nyd roen på den delvist lukkede terrasse

Feriehuset har en delvist afskærmet terrasse, hvor du kan sidde ugeneret og nyde det danske sommervejr. Her finder du naturligvis liggestole, grill og gode havemøbler.

Attraktivt sommerferieområde

Sommerhuset ligger på Anders Juhlsvej, en lille stikvej til Nordsøvej. Vejens placering giver jer masser af muligheder. Huset ligger i rolige omgivelser men i gåafstand til alsidige aktiviteter for både store og små i Søndervig. Her kan du blandt andet opleve den internationale Sandskulptursfestival, segway-kørsel, golf, tennis og bowling.Soverum:3
Bolig-/Grundareal:74 / 1.200
Renoveret / Byggeår:2001 / 1984

Køkken:

Køleskab m. frostboks, fryser (10 L), microbølgeovn, opvaskemaskine.

Stue:

Brændeovn, fladskærms-tv, parabol (danske og tyske kanaler), dvd, radio m/cd-afspiller.

Bad:

1 badeværelse.

Sovepladser:

2 Dobbeltsenge, 1 Etageseng

Øvrige:

Fiberinternet 100/100 Mbit, vaskemaskine, barnestol, tæppe i stue, tæppe i soveværelse, afskærmet terrasse, åben terrasse, havemøbler, liggestole, grill, sandkasse, gynge, redskabsrum, carport.

Henter data...

Se priser Sitemap
Søger...